מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאילותאוקסנה01/05/2013
שלום,
הילד 6.8 שנים PDD, מקבל RISPOND, אנמי, מקבל ברזל 35 טיפות.
שאילה:
1. הם בגלל RISPOND אני צריכה לעשות לילד בדיקת דם? ילד אנמי.
כבר חודש הילד שותה כוס מיץ סלק (לא לועס).
2. האם זה יעלה לו המוגלובין?
בקשה דחוף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
אוקסנה01/05/2013אם אני צריכה לעשות בדיקת דם בגלל RISPOND כל חצי שנה לילד אנמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאילות - תגובה
ד``ר אריה מבר02/05/2013ריספונד תרופה לטיפול בהפרעות התנהגות..בגלל שאת כותבת שהילד סובל מחוסר דם רצוי מאוד לבדוק רמת הברזל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה02/05/2013שלום ותודה על תגובתך,
הרופא של הגן אמרה בגלל ברזל צריך פעם בשנה.
ורק בגלל RISPOND צריך כל חצי שנה. שזה פוגע....
הילד סובל מחרדות. אחרי בדיקת דם הוא עוד יותר גרועה.
אני רוצה להבין היא רוצה אם בשביל להראות באילו היא דואגת או כן זה נכון?
כי אני רואה אותה אחד שלא חשוב רגשות של הבן שלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר אריה מבר02/05/2013אני לא מומחה בטיפול עם תרופות קונבנציוצליות במיוחד.
השאלה למה הבן שלך סובל מאנמיה
יכול להיות הרבה סיבות
במידה שאחרי טיפול עם ברזל הברזל ממשיך נמוך מומלץ ללכת לרופא ילדים אחר לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)