פטריה שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה שלא עוברת
    אלכס
    01/08/2013

הבן שלי (11 חודשים) חולה כבר כמעט חודש.
    התחיל בוירוס בטן, המשיך בצינון/נזלת שלא עברה עד היום, תפרחת חיתולים שהרופא אמר שזו פטרייה באזור הפין והאשכים.
    ביום שישי האחרון היינו במוקד חירום כי העלה חום ושם אבחנו שיש לו דלקת באוזן וכמובן שנתנו אנטיביוטיקה מה שהחמיר מאד מאד את הפטריה.
    בתקופה האחרונה מאד לא רגוע, לא אוכל טוב, לא ישן טוב בלילה. אבל בסך הכל ביום יום חייכן, משחק ופעיל כרגיל.
    ביומיים האחרונים המצב החמיר (באזור החיתול). אין משהו שלא עשיתי - החלפנו סוג חיתולים לאורגניים-אקולוגיים, הפסקתי להשתמש במגבונים, רק מים בלי סבון. כמובן שמאווררת ונותנת לו להיות בלי חיתול, אמבטיות קורנפלור/שיבולת שועל, לרחצה סבון קלונדולה עדין של וולדה, בטוסיק מורחת אלופרופוליס וטוסיקלין (של ברא), ומשחה אנטי פטרייתית(של ברא) לסירוגין.
    מהרופא קיבלנו אגיסטן בייבי מרחתי 5 ימים היתה הטבה זמנית וזה חזר, אפילו יותר גרוע. זה ממש אדום, נראה דלקתי ויש פצעים באזור המפשעות.
    הרופא רשם לי גם משחת למיסיל אבל לא העזתי לשים לו במקום כזה רגיש....אמר לשים הרבה טלק (מה שגם ממש לא רוצה- שמה ליקופאודר במקום).
    אני כבר באמת מיואשת.
    סליחה שיצא כזה ארוך. אני באמת כבר אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה שלא עוברת

הוספת תגובה

תמונה

• פטריה שלא עוברת - תגובה

ד``ר אריה מבר
    02/08/2013

ללכת לבדיקה אצל רופא הומאופת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה