מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- מניעת דלקות גרוןדנה04/11/2013
שלום, בחורף שעבר הבן שלי (3) סבל מדלקות גרון שלא עברו כל החורף. אני מפחדת שגם החורף זה יחזור על עצמו. יש אמצעי מניעה לחיזוק שאוכל להתחיל לתת לו כבר מעכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת דלקות גרון - תגובה
ד``ר אריה מבר05/11/2013במידה שיש דלקת גרון הרבה פעמים חייבים לחזק מערכת חיסון עם טיפול אישי אצל הומאופת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק מערכת החיסון
אריה09/12/2013אני לא מקצועי בנושא, אבל לנכד התחלנו לתת תוסף שקוראים לו אצה כחולה ירוקה. זה תוסף שעשוי משלושה סוגים של אצות והוא אמור לחזק את מערכת החיסון. החורף שעבר היה הרבה יותר קל ואני מקווה שגם את החורף הקרוב נעבור בשלום... הייתי מעדיף שהוא יהיה בריא בלי כל הוויטמינים והתוספים האלה אבל אלה החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?