מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית הרטבה אצל בן 7שלי07/08/2008
שלום רב מזה 3 שנים בני בן ה 7 מרטיב במיטה. זה החל לאחר שכבר היה גמול ויבש כל הלילה כשנה. מעט לאחר הולדת אחותו החל להרטיב בלילה ולעיתים רחוקות יותר מפעם אחת כאשר לא תמיד התעורר (היו מקרים שישן במיטתו, למרות הרטיבות, לילה שלם).... אני שמה לב שמעט לפני שמרטיב הוא מתהפך במיטה מצד לצד באי נוחות. לפעמים כבר אין לי כח יותר. אני אישית הרטבתי במיטה עד גיל 5 או 6 אך לא למעלה מזה. בנוסף, לפני כשנתיים עברנו כל המשפחה למדינה אחרת בעקבות עבודה. מאז אין כמעט לילה שהוא לא "מפספס". לציין כי למרות המעבר והגעגועים ארצה למשפחה המורחבת יש לו חברים בבי"ס בחו"ל והוא מאוד אוהב את בית הספר ולמרות זאת יש ימים כשהוא חוזר מביה"ס עם פרצוף חמוץ ללא כל הסבר. לפני שנה ניסיתי מתן מנירין (?) שלא פעל לטובה ולכן הפסקתי לאחר כחודש - חודש וחצי (התלונן על כאבי ראש). האם יש מקום לשינוי תזונתי/רפואה המואופטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית הרטבה
ורדי בנש-רביב07/08/2008שלום שלי
בהחלט יש מקום לטיפול, אין ספק שהקשר אותו ציינת של הולדת האחות וכן מעבר בית הם משמעותיים מאד אצל ילדים, טיפול תומך שיערב מתן צמחים, דיקור, ייתכן אפילו טיפול במגע כמו שיאצו, טווינה, אפילו אוסטואפטיה לילדים. לצערי לא אוכל להמליץ על תרופה טבעית ספציפית פה כי לטעמי יש לערוך אבחנה מדויקת ולתת מענה ספציפי לבנך.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)