בעיית הרטבה אצל בן 7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית הרטבה אצל בן 7
    שלי
    07/08/2008

שלום רב מזה 3 שנים בני בן ה 7 מרטיב במיטה. זה החל לאחר שכבר היה גמול ויבש כל הלילה כשנה. מעט לאחר הולדת אחותו החל להרטיב בלילה ולעיתים רחוקות יותר מפעם אחת כאשר לא תמיד התעורר (היו מקרים שישן במיטתו, למרות הרטיבות, לילה שלם).... אני שמה לב שמעט לפני שמרטיב הוא מתהפך במיטה מצד לצד באי נוחות. לפעמים כבר אין לי כח יותר. אני אישית הרטבתי במיטה עד גיל 5 או 6 אך לא למעלה מזה. בנוסף, לפני כשנתיים עברנו כל המשפחה למדינה אחרת בעקבות עבודה. מאז אין כמעט לילה שהוא לא "מפספס". לציין כי למרות המעבר והגעגועים ארצה למשפחה המורחבת יש לו חברים בבי"ס בחו"ל והוא מאוד אוהב את בית הספר ולמרות זאת יש ימים כשהוא חוזר מביה"ס עם פרצוף חמוץ ללא כל הסבר. לפני שנה ניסיתי מתן מנירין (?) שלא פעל לטובה ולכן הפסקתי לאחר כחודש - חודש וחצי (התלונן על כאבי ראש). האם יש מקום לשינוי תזונתי/רפואה המואופטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הרטבה אצל בן 7

הוספת תגובה

• בעיית הרטבה

ורדי בנש-רביב
    07/08/2008

שלום שלי

בהחלט יש מקום לטיפול, אין ספק שהקשר אותו ציינת של הולדת האחות וכן מעבר בית הם משמעותיים מאד אצל ילדים, טיפול תומך שיערב מתן צמחים, דיקור, ייתכן אפילו טיפול במגע כמו שיאצו, טווינה, אפילו אוסטואפטיה לילדים. לצערי לא אוכל להמליץ על תרופה טבעית ספציפית פה כי לטעמי יש לערוך אבחנה מדויקת ולתת מענה ספציפי לבנך.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה