3 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות
    מ.
    21/09/2008

שלום רב, הבן שלי עלה לגן חובה. ילד מקסים, מאוד חכם וחברותי. מהגן יש להטים דיווחים על התנהגות מאוד לא טובה כבר שנתיים ומשהו, שמאופיין בתקופתיותץ תופעות כמו שמדווחים בגן לא רואים כמעט אצלנו בביתץ אנחנו נמצאים בטיפול אצל פסיכולוגית התנהגותית, וניכר שיפור מסוים. המליצו לנ לפנות לרפואה האלטרנטיבית, והמאבחנת, אחרי שיחה איתנו ואם הילד, ממליצה על תרופה הומאופטית. מה שמאוד מטריד אותי הם הדברים הבאים: 1 - האם רק שיחה מספיקה כדי לדעת איזה תרופה לרקוח לילד? 2 - מה הבקרה ומי בודק את איכות התרופות ההומאופטיות? קיים גוף רישמי? 3 - בעצם איך אני יודע שמה שאני נותן לילד שלי לא יפגע בו יותר? כמו שבודאי שמת לב, ני מאוד חושש וספקן, ומנסה לקבל את כל האינפורמציה בעד ונגד לפני שאני מתחיל טיפול לילד שלי. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

ד''ר ירון לב אור
    22/09/2008

שלום רב
    בנוגע לחשש שלך
    אני יוצא מנקודת הנחה שבנך אוכל טוב ובריא ומזונו מכיל את כל הרכיבים התזונתיים החיוניים
    האבחון ההומאופתי מאוד מדוייק ומקיף השאלון הוא בדרך כלל מאוד מקיף וכולל המון שאלות
    החל מבעיות פיזיות עד מצבים רגשיים עמוקים ביותר
    בישראל אין גוף שמפקח על ייצור וייבוא מוצרים הומאפתים ולמעשה כל בית מרקחת יכול לייצר
    מוצר הומאופתי
    ייתרון הטיפול ההומאופתי הוא שהוא מאוד בטוח לשימוש ומבקרה הגרוע ביותר הוא לא יעזור
    לכן אני ממליץ בחום על טפול שכזה , ללא קשר נסי לראות האם קרה משהוא בגן שגורם לו להפרעות התנהגות ולחוסר שקט פנימי
    בברכה
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה