מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתח נפשי ושלשוליםנעמה22/09/2008
שלום, בני בן שנה וכבר למעלה משבועיים סובל משלשולים וצואה רכה . ב 1.9.08 נכנס לגן פעם ראשונה ולא כ"כ מצליח להשתלב : בוכה הרבה ומבקש שירימו אותו על הידיים , כמעט ולא משחק . בתחושה שלי לשלשולים יש קשר למתח נפשי ולשינוי הזה שעובר ממסגרת בטוחה וקטנה - היה אצל מטפלת , למסגרת גדולה . האם מבחינת הרפואה האלטרנטיבית ישנו קשר בין הדברים ? האם ישנו משהו מבחינת הרפואה המשלימה שאני יכולה לעשות בעניין השלשולים ? תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח ושלשולים
ד''ר ירון לב אור22/09/2008נעמה שלום
אכן בהחלט יש קשר בין מצב רגשי לבעיות עיכול
אני מניח שהוא מאוד כועס על שהוא עזב אותך והושלח לגן
אני מציע שתנסו להיות איתו יתתר בבית לחבק ולהרגיע
נסו להיות איתו מעט יותר בגן ולתמוך בו
אפשר לתת מוצר הומפאותי מעולה בשם רסקיו רמדי
המוצר מאוד מרגיע ומחזק ולדעתי זה יתרום למצבו הרגשי
ולהפסקת השלשולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)