לימודים רפואה משלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים רפואה משלימה
    אלכס
    30/11/2008

שלום לכולם. אני מתעניין ברפואה משלימה וחושב על לימודים בתחום תרפיות מגע אצל ילדים. אני מדריך קראטה כבר 8 שנים והיתי רוצה בעתיד לשלב את שני התחומים. אני מתגורר בחיפה והיתי רוצה לדעת איפה הכי כדי ללמוד: רידמן מדיסין או מכללה אחרת באיזור. כרגע אני בקבע ולימודי ערב ושישי זו האופציה היחידה. אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים רפואה משלימה

הוספת תגובה

• לימודי רפואה משלימה

ורדי בנש-רביב
    30/11/2008

שלום אלכס.

קודם כל אפתח ואומר שאני שמחה על הרצון שלך ללמוד תחום טיפולי זה אומר שיש בך מקום שרוצה לעזור לאחרים וזה כבר עושה את העולם הזה יותר טוב. בנוגע למקום לימודים אני חייבת למען הגילוי הנאות לומר שדעתי משוחדת שכן אני מנהלת את המגמה לרפואה סינית ומלמדת שיאצו במירב, בית הספר לרפואה משלימה של האוניברסיטה הפתוחה ומכבי בשנים האחרונות, כך שכמובן שלדעתי זה המקום הנכון, המקצועי והנעים ללמודים מסוג זה. אציין גם שבתחום שמעניין אותך יש לנו מגמה מיוחדת לטיפולי בילדים עם הפרעות קשב וריכוז שעושה חיל.
    במקומך הייתי מבררת בכל בתי הספר לגבי שעות לימוד, כמות ואיכות החומר והמרצים, שכר הלימוד ואווירת המקום עצמו.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום לימודים במירב

אלכס
    01/12/2008

,תוודה על העיצה. אני פתוח לרעיונות ואשמח לקבל עוד פרטים על המקום ואולי אפילו להיפגש לפגישת יעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלכס
    02/12/2008

תודה על המידע לא ידעתי שיש לימודים באוניברסיטה פתוחה עם אופציה ללימודי המשך לתואר 1. אקבע פגישת יעוץ תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה