שיעול וליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול וליחה
    נעמה
    09/12/2008

שלום בני בן שנה וחודשיים . הוא נמצא בגן ומן הסתם נדבק בכל החיידקים שיש בעולם ... יש לו שיעול שרק הולך ומתגבר , המון ליחה שמפריעה לו לישון טוב בלילה . הוא מתעורר הרבה פעמים בגלל השיעול ובוכה . מה אני יכולה לעשות בכדי לפתור את בעיית השיעול והליחה בדרכים טבעיות ? אני מנסה להימנע מבננות ,קלמנטינות , קמח לבן ומוצרי חלב שגורמים לליחה אבל מעבר לזה ? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול וליחה

הוספת תגובה

• ליחה

ורדי בנש-רביב
    09/12/2008

שלום נעמה, תודה על פנייתך

ציינת כמה גורמים תזונתיים שעוזרים להימנע מהליחה ואת אכן צודקת, מוצרי חלב, גם אבקות תחליפי חלב אינן מומלצות במקרה זה, בננות, בוטנים, פרי הדר ובכלל פחמימות ריקות (סוכרים) גם הם מחמירים ליחה.
    הייתי ממליצה לך כטיפול כללי ולא ספציפי להשתמש במוצר הומיאופתי שאפשר לקנות ללא מרשם שנקרא דרוזטוקס של הומגליל, וגם אפשר לנסות להשתמש בסירופים טבעיים אחרים להקלה על הליחה.בגדול אם הבעיה חוזרת או נמשכת הייתי פונה לטיפול ספציפי אצל מטפל מןמחה בילדים כדי שהחורף יעבור בקלות וללא סיבוכים.

בריאות שלמה

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול וליחה

נעמה
    09/12/2008

תודה על התשובה , אשמח אם תוכלי לכוון אותי , איפה ניתן למצוא את המרשם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה

ורדי בנש-רביב
    09/12/2008

המוצר שהמלצתי עליו נמכר ללא מרשם, דרוזטוקס של הומגליל וכן יש סירופים שונים על בסיס צמחי ואורגני לטיפול בשיעול וליחה שנמכרים בבתי מרקחת שיש להם גם קצת אורינטציה לתרופות טבעיות כמו בבר אילן ברעננה של דוקטור סמואלוב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה