מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעול וליחהנעמה09/12/2008
שלום בני בן שנה וחודשיים . הוא נמצא בגן ומן הסתם נדבק בכל החיידקים שיש בעולם ... יש לו שיעול שרק הולך ומתגבר , המון ליחה שמפריעה לו לישון טוב בלילה . הוא מתעורר הרבה פעמים בגלל השיעול ובוכה . מה אני יכולה לעשות בכדי לפתור את בעיית השיעול והליחה בדרכים טבעיות ? אני מנסה להימנע מבננות ,קלמנטינות , קמח לבן ומוצרי חלב שגורמים לליחה אבל מעבר לזה ? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
ורדי בנש-רביב09/12/2008שלום נעמה, תודה על פנייתך
ציינת כמה גורמים תזונתיים שעוזרים להימנע מהליחה ואת אכן צודקת, מוצרי חלב, גם אבקות תחליפי חלב אינן מומלצות במקרה זה, בננות, בוטנים, פרי הדר ובכלל פחמימות ריקות (סוכרים) גם הם מחמירים ליחה.
הייתי ממליצה לך כטיפול כללי ולא ספציפי להשתמש במוצר הומיאופתי שאפשר לקנות ללא מרשם שנקרא דרוזטוקס של הומגליל, וגם אפשר לנסות להשתמש בסירופים טבעיים אחרים להקלה על הליחה.בגדול אם הבעיה חוזרת או נמשכת הייתי פונה לטיפול ספציפי אצל מטפל מןמחה בילדים כדי שהחורף יעבור בקלות וללא סיבוכים.
בריאות שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול וליחה
נעמה09/12/2008תודה על התשובה , אשמח אם תוכלי לכוון אותי , איפה ניתן למצוא את המרשם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה
ורדי בנש-רביב09/12/2008המוצר שהמלצתי עליו נמכר ללא מרשם, דרוזטוקס של הומגליל וכן יש סירופים שונים על בסיס צמחי ואורגני לטיפול בשיעול וליחה שנמכרים בבתי מרקחת שיש להם גם קצת אורינטציה לתרופות טבעיות כמו בבר אילן ברעננה של דוקטור סמואלוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)