מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנית01/01/2009
שלום, אני בת 18, תלמידת תיכון מזה חצי שנה אני סובלת מיובש ביידים. בקיץ הן היו מתנפחות וכואבות לעיתים תכופות, אך עכשיו כתוצאה מהקור הן מתנפחות לעיתים רחוקות יותר. ניסיתי המון סוגים של קרן ידיים אבל אף אחד לא עזר. כף היד שלי נורא מקומטת ומלאת סדקים. אני אנני משתמשת בחומרי ניקיו או בכל דבר אשר עלול לגרום ליובש. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה באתר מחלות עור אלטרנטיבי
מיטל02/01/2009אני לא רופאה אבל יש לנו נסיון עם אקזמה שהתפתחה והוחמרה בעקבות זה
שמרחנו משחות של רופא עור שהכילו סטירואידים.
בסופו של דבר הטיפול היה בשתי משחות טבעיות שקבלנו ממטפל עולמי
המתמחה במחלות עור .
שבת שלום
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגזמה
שלמה ד01/07/2009אבקש לקבל פרטים ממיטל בנושא שימוש במשחה עם סטרואידים לטיפול באגזמה בידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בידיים
ורדי בנש-רביב13/07/2009שלום מיטל
נשמע שהמצב שאת מתארת יוצר חוסר נוחות ונעימות, הייתי מנסה לעשות בירור אצל מטפל המומחה בעור (ברפואה משלימה) כי נראה שמדובר במעורבות פנימית ולכן קרמים חיצוניים לא ממש עוזרים למצב, המטפל יערוך אבחנה וימליץ על טיפול מתאים חיצוני ופנימי כולל שינוי תזונתי.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)