שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנית
    01/01/2009

שלום, אני בת 18, תלמידת תיכון מזה חצי שנה אני סובלת מיובש ביידים. בקיץ הן היו מתנפחות וכואבות לעיתים תכופות, אך עכשיו כתוצאה מהקור הן מתנפחות לעיתים רחוקות יותר. ניסיתי המון סוגים של קרן ידיים אבל אף אחד לא עזר. כף היד שלי נורא מקומטת ומלאת סדקים. אני אנני משתמשת בחומרי ניקיו או בכל דבר אשר עלול לגרום ליובש. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אקזמה באתר מחלות עור אלטרנטיבי

מיטל
    02/01/2009

אני לא רופאה אבל יש לנו נסיון עם אקזמה שהתפתחה והוחמרה בעקבות זה
    שמרחנו משחות של רופא עור שהכילו סטירואידים.
    בסופו של דבר הטיפול היה בשתי משחות טבעיות שקבלנו ממטפל עולמי
    המתמחה במחלות עור .
    שבת שלום
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגזמה

שלמה ד
    01/07/2009

אבקש לקבל פרטים ממיטל בנושא שימוש במשחה עם סטרואידים לטיפול באגזמה בידיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בידיים

ורדי בנש-רביב
    13/07/2009

שלום מיטל

נשמע שהמצב שאת מתארת יוצר חוסר נוחות ונעימות, הייתי מנסה לעשות בירור אצל מטפל המומחה בעור (ברפואה משלימה) כי נראה שמדובר במעורבות פנימית ולכן קרמים חיצוניים לא ממש עוזרים למצב, המטפל יערוך אבחנה וימליץ על טיפול מתאים חיצוני ופנימי כולל שינוי תזונתי.

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה