ברונכיט ואסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט ואסטמה של העור
    רני
    11/01/2009

שלום!ביתי בת שנה ו-5 חודשים.לפני כחודשיים אובחנה אצלה אסטמה של העור(כיום המצב טוב אחרי שטיפלנו ע"י משחת א-דרמה)ולפני שבוע הרופא איבחן גם ברונכיט ונתן לה טרבולין.האם יש באמת קשר בין השניים?האם הם תופעות שונות של אסתמה קלה?האם יש טעם לטפל בשניהם כדי שהתופעה לא תחזור ואם כן באיזה סוג של טיפול(מתחום הרפואה המשלימה כמובן)?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט ואסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה

ורדי בנש-רביב
    12/01/2009

שלום רני

יש קשר בין העור והריאות, גם ברפואה הקונבנציונאלית הוא מכונה "הריאה השלישית", כך שמופע כמו אסטמה של העור וברונכיט בדרך כלל קשורים זה בזה הרפואה הקונבצ' בדרך כלל לא מטפלת בשניים ביחד, וגם בדרך כלל העקרון הטיפולי אותו הרפואה מציעה לא מונע חזרה ולעיתים אף מקדם את התקבעות הפתולוגיה. הרפואה המשלימה מתבוננת בתופעה ומנסה להבין את המקור שלה וע"י טיפול המקור להשיב את פעילות הגוף המקורית לקדמותה.
    באשר לאיזה תחום יעשה זאת הצורה טובה.. אני מגיעה מהרפואה הסינית המסורתית ומתוך הנסיון שלי התוצאות הן מצויינות לכן אמליץ עליה באופן טבעי.

בהצלחה, רפואה שלמה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

ענת
    21/01/2009

לבתי בת ה-5 חודשים גם היתה אסטמה של העור (עד לפני חודשים). ואני מגדישה את היתה. הייתי במרפאה של רפואה משלימה בקופ"ח, והרופאה נתנה טיפ מאוד זול וזמין: שמן זית באמבטיה. (או שמן שקדים). אחרי שבוע ימים בלבד! העור חזר לקדמותו, חלק ללא יובש ואדמומיות. בלי תכשירים יקרים, ללא קרמים וכו'. כה פשוט וכה זמין. בהצלחה! ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה