מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור בעייתי מאודלייאורה26/04/2009
בת שלי היא בת 4 לפני כחודשים חלתה בבעבועות רוח קשה כל הגוף שלה היה מלא בפצעים ועכשיו לאחר חודשים כל הסימנים של הפצעחם נשארו לה ממש צלקות אהם יש איזה טיפול להחזיר לה את העור שלה כמו שהיה רוצה לציין כהיא כל הזמן מגרדת ועושה פצעים ושריטות אני מורחת לה כל הזמן בקרמים בשמנים זה לא עוזר ורופעת עור אמרה שיש לה אסטמת עור וזה יעבור אבל לא נראה לי שזה עובר רק מחמיר יותר. תעזרו בבקשה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור בעייתי מאוד
ורדי בנש-רביב28/04/2009שלום ליאורה
יש להפריד בין שארית הפצעים של האבעבועות ובין מה שרופא העור מגדיר כאסטמה של העור, את הצלקות או הפצעים של האבעבועות אפשר לנסות לסייע בהחלמתם אולם יש לדעת שלהחזיר את העור לקדמותו במקומות בהם יש צלקות של ממש זה לא תמיד אפשרי, בנוגע לאסטמה של העור- בזה אפשר לטפל בצורה טובה ולהביא להחלמה. נראה שיש לבתך עור רגיש במיוחד ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת להפחית מרגישותו ומחוסר הנוחות שהוא מקנה לבתך.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)