עור בעייתי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בעייתי מאוד
    לייאורה
    26/04/2009

בת שלי היא בת 4 לפני כחודשים חלתה בבעבועות רוח קשה כל הגוף שלה היה מלא בפצעים ועכשיו לאחר חודשים כל הסימנים של הפצעחם נשארו לה ממש צלקות אהם יש איזה טיפול להחזיר לה את העור שלה כמו שהיה רוצה לציין כהיא כל הזמן מגרדת ועושה פצעים ושריטות אני מורחת לה כל הזמן בקרמים בשמנים זה לא עוזר ורופעת עור אמרה שיש לה אסטמת עור וזה יעבור אבל לא נראה לי שזה עובר רק מחמיר יותר. תעזרו בבקשה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בעייתי מאוד

הוספת תגובה

• עור בעייתי מאוד

ורדי בנש-רביב
    28/04/2009

שלום ליאורה

יש להפריד בין שארית הפצעים של האבעבועות ובין מה שרופא העור מגדיר כאסטמה של העור, את הצלקות או הפצעים של האבעבועות אפשר לנסות לסייע בהחלמתם אולם יש לדעת שלהחזיר את העור לקדמותו במקומות בהם יש צלקות של ממש זה לא תמיד אפשרי, בנוגע לאסטמה של העור- בזה אפשר לטפל בצורה טובה ולהביא להחלמה. נראה שיש לבתך עור רגיש במיוחד ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול על מנת להפחית מרגישותו ומחוסר הנוחות שהוא מקנה לבתך.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה