המנעות מעשיית צרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנעות מעשיית צרכים
    ענת
    19/06/2009

שלום. בתי בת 6 סבלה מגיל חודשיים מעצירויות כרוניות ומפסורה. עברנו סבל בל יתואר ולשמחתנו הוא נפסק בגיל4 והיא נגמלה מהחיתול. אולם מאז נתקלנו בבעיה חמורה וקשה לא פחות והיא המנעות מעשיית צרכים. הילדה מתעקשת לא לעשות את צרכיה והדבר הוא קשה מנשוא. היא מתלכלכת לעיתים קרובות ועליי לציין שכיום אין לה כאבים כלל כפי שהיה בעבר אלא פשוט עקשנות ודחייה. ניסינו הכל כולל טיפול פסיכולוגי אולם ללא הועיל אשמח לפתרון / משהוא שיעזור להתמודד עם בעיה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנעות מעשיית צרכים

הוספת תגובה

• עיכוב ביציאות

ורדי בנש-רביב
    23/06/2009

שלום ענת

אכן נשמע מאד מתסכל.
    הייתי ממליצה על טיפול בעיסוי ריתמי או במגע וכן על שילוב עם אבחנה מסודרת וטיפול צמחי, ברור שיש כאן מעורבות של מצב פיזי עם איזשהו עיכוב שנובע מפחד/חשש/חוסר בטחון.
    כדאי לפנות לטיפול על מנת לא ליצור דפוסים לאורך שנים.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם לילדה בת חמש

לי
    25/08/2009

שלום בתי בת חמש וחצי סובלת כבר מעל חצי שנה מלחץ דם גבוה 147/95 ודופק 160 אחרי הרבה מאוד בדיקות במסגרת שנייידר והלל יפה ואחר סינטור כליות ובדיקת אמראיי בטן לא מצאו מה הבעיה
    כיום הילדה סובלת מכאבי ראש נוראים כאבי בטן הילדה חיוורת וכמובן לחץ דם שלה עולה שאלתי היא לאיזה גורם אני יכולה ליפנות שיעזרו לילדה שלי שיגלו מה הבעיה שלה אשמח אים תענו לי תודה אמא לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם גבוה בילדים

ורדי בנש-רביב
    25/08/2009

שלום לי

נשמע שהמצב מחייב בירור, אני חושבת שבבית חולים שניידר אמורים המומחים להפנות אתכם לבדיקות מקיפות, אולי אצל קרדיולוג ילדים, אני חושבת שזו תהיה טעות לטפל ברפואה משלימה לפני שיושלם בירור מקיף ותהיה הבנה והבהרה בנוגע לסיבות הגורמות לבעיה.
    לאחר הבירור אפשר יהיה לחשוב על פתרונות נוספים ממה שתציע הרפואה הקונבנציונלית אם תציע.

רפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה