מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לביתיים19/07/2009
היי יש לי ילדה בת 5 וקצת לפי דעתי ללא אבחון היא סובלת מהפרעת קצב וריכוז,כאחת שסובלת מאותה הפרעה אני די בטוחה.היא ילדה מקסימה אף פעם בגן הגננות לא אמרו שהיא מפריעה להפך היא מהשקטות שמתנדנדות בכסאות.בבית אין לה דקת מנוחה מהכסא לרצפה לכורסא...היא מאוד רגישה ,מבחינה חברתית גם לא ממש מוצאת את עצמה,חסרת בטחון למרות שתמיד ניסנו לחזק אותה תמיד.אני מאוד רוצה לעזור לה באופן טבעי אשמח לעזרה ובהמלצה על מטפל מוסמך לילדים בתחום הזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז?
ורדי בנש-רביב21/07/2009שלום ים
מה שלומך?
תודה על פנייתך, בנושא של הפרעות קשב וריכוז, ויש הרבה סוגים ומופעים של העניין ,לרפואה המשלימה יש הרבה לתרום ולמנוע שימוש בתרופות קונבנציונליות.
בטיפול המטפל יערוך אבחנה מסודרת ומעמיקה, תשאלו על מהלך ההריון והלידה וכן על אורח החיים והרגלים ואז יותאם לכם טיפול שיאפשר לבתך את התנאים האופטימליים על מנת לבטא את עצמה ולמצוא את מקומה בעולם.
בעניין מטפל- לא ציינת מאיזה אזור את אבל באזור המרכז יש את מרפאת מדיטף ברמת אביב, אני מטפלת בכפר סבא בחלק מהשבוע וכן בטבעון, באזור ירושלים יש מטפלים נוספים, וגם דרומה מתל אביב, למשל טלו בלו.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)