שאלה בקשר לביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לביתי
    ים
    19/07/2009

היי יש לי ילדה בת 5 וקצת לפי דעתי ללא אבחון היא סובלת מהפרעת קצב וריכוז,כאחת שסובלת מאותה הפרעה אני די בטוחה.היא ילדה מקסימה אף פעם בגן הגננות לא אמרו שהיא מפריעה להפך היא מהשקטות שמתנדנדות בכסאות.בבית אין לה דקת מנוחה מהכסא לרצפה לכורסא...היא מאוד רגישה ,מבחינה חברתית גם לא ממש מוצאת את עצמה,חסרת בטחון למרות שתמיד ניסנו לחזק אותה תמיד.אני מאוד רוצה לעזור לה באופן טבעי אשמח לעזרה ובהמלצה על מטפל מוסמך לילדים בתחום הזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לביתי

הוספת תגובה

• הפרעת קשב וריכוז?

ורדי בנש-רביב
    21/07/2009

שלום ים
    מה שלומך?

תודה על פנייתך, בנושא של הפרעות קשב וריכוז, ויש הרבה סוגים ומופעים של העניין ,לרפואה המשלימה יש הרבה לתרום ולמנוע שימוש בתרופות קונבנציונליות.
    בטיפול המטפל יערוך אבחנה מסודרת ומעמיקה, תשאלו על מהלך ההריון והלידה וכן על אורח החיים והרגלים ואז יותאם לכם טיפול שיאפשר לבתך את התנאים האופטימליים על מנת לבטא את עצמה ולמצוא את מקומה בעולם.
    בעניין מטפל- לא ציינת מאיזה אזור את אבל באזור המרכז יש את מרפאת מדיטף ברמת אביב, אני מטפלת בכפר סבא בחלק מהשבוע וכן בטבעון, באזור ירושלים יש מטפלים נוספים, וגם דרומה מתל אביב, למשל טלו בלו.

בהצלחה

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה