מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ברפלוקס אצל תינוקאלנה16/09/2009
שלום רב!
הבן שלי בן חודשיים וסובל מרפלוקס - לא פולט כמעט, אך בוכה רוב הזמן ומתפתל מהצרבת. הוא ניזון מחלב אם בלבד ואני ממש לא רוצה לוותר על זה. אני יודעת שהפטרון הקונוונציונלי הוא הוספת קורנפלור (כלומר צריך לשואב) ואף מעבר לתמ"ל מיוחד נוגד חומציות. האם מקובל לטפל בתינוקות בגיל זה והאם יש מענה לרפואה משלימה לבעיה הספציפית הזאת?
תודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברפלוקס אצל תינוק
ורדי בנש-רביב16/09/2009שלום אלנה
מה שלומך?
קודם כל אני רוצה לעוד אותך להמשיך בהנקה אין שום ספק שזו התזונה הטובה ביותר עבור בנך גם אם הוא סובל מרפלוקס. ברפלוקס יש דרכים טובות מאד לטפל בעזרת דיקור (כן, גם קטנים כאלה נדקרים- הדיקור מאד מהיר ועגדין ולרוב הם לא מרגישים כלום) וכן בעזרת צמחי מרפא עדינים. בכחל מקרה רפלוקס זה מצב שבדרך כלל חולף לאורך זמן. אני מניחה שמטפל שיש לו ניסיון בנושא יבדוק את התזונה שלך ואולי ייתן גם צמחי מרפא לך על מנת שאלו יעברו בחלב (כל דבר עובר בחלב אם, גם רגש) וישפיעו לטובה על בנך.
בהצלחה ושנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מטפל
אלנה17/09/2009שלום ורדי! שלומי בסדר גמור (מודאגת כמובן) :-)
תודה רבה על התשובה המהירה.
האם תוכלי להמליץ על מטפל מאיזור נס ציונה? אני יודעת שב"מכבי" יש מטפלים אלטרנטיביים. האם ידוע לך אם רמתם גבוהה?
שוב תודה
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מטפל
ורדי בנש-רביב17/09/2009שלום אלנה
אני ממליצה בחום על ירון סופר, הוא מטפל בנס ציונה, יש לו ניסיון רב בצמחי מרפא ובטיפול בילדים מספר הטלפון שלו -052-3627258
במכבי יש מטפלים טובים אבל גם פה כמו בשוק הפרטי יש עניין של כימיה ושל ניסיון בתחום הזה.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)