מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה וקרניו סקארלמריאנה08/04/2010
בוקר טוב,
הבת שלי בת 7 חודשים, אובחנה אצלה פזילה מולדת פנימה באחת העיניים. המליצו על משקפיים+ רטייה ורוב הסיכויים שלאחר תקופת הרכבה של כשלושה חודשים נגיע לניתוח.
שמעתי על שיטת קרניו סקארל ותהיתי האם היא יכולה לעזור בהחלשת השרירים בעיניים (הפנימיים) בכדי להימנע מניתוח?
במידה וכן, היכן אוכל לקבל המלצה על מטפל המומחה בתינוקות?
אני מציינת שנולדה בשבוע 39, בקיסרי בגלל עכוז, אך לאחר ירידת מים ופתיחה 5....
מחכה לשמוע מכם
תודה ויום נפלא
מריאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרניו סקראל
ורדי בנש-רביב08/04/2010שלום מריאנה
לשיטת הקרניו-סקראל יש הצלחות מפתיעות עם בעיות מולדות. אני הייתי פונה למטפל ומתייעצת איתו על הנושא בהרחבה. אני ממליצה עם ג'וזי שנמצא ברעננה, אני לא יודעת פרטים נוספים לצערי אבל הוא נחשב למעולה, חפשי אותו בגוגל או למיכל קופר שנמצאת בתל אביב.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)