מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות אצל ילדה בת7גלי10/05/2010
שלום למנהלות הפורום, אני אמא לילדה מקסימה בת 7. לאחרונה התחילה תופעה לא ברורה, אם אני יוצאת למכולת לכמה דקות הילדה נתקפת חרדות שמשהו יקרה לי בדרך. אני חייבת לציין שאני ובעלי התגרשנו והילדה עברה כמה שינויים אבל בכל זאת מדובר בחרדות ממש חזקות ומשמעותיות היא אומרת שהיא ממש יכולה לראות את זה בעיניה. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על טיפול אלטרנטיבי כי אני לא רוצה עכשיו לסחוב אותה לפסיכולוגים, אני רוצה למצוא פתרון טבעי שלא ישאיר עליה סטיגמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ טיפול פסיכולוגי מומחה ילדים
ד``ר אריה מבר10/05/2010טיפול ביחד עם הגרוש שלך והילדה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
ורדי בנש-רביב27/05/2010שלום לך
לפי מיטב הבנתי את לא רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי עם ביתך ואני מבינה אותך. יש כמה תרפיות טובות מאד שלא מחייבות להביא את בתך לספת הטיפול שעושות פלאים. אני מאד ממליצה על מסאז' ריתמי המגיע מעולם התרפיות של האנתרופוסופיה, וכן השילוב עם צמחי מרפא סיניים או הומיאופתיים נראה לי שתצליחי להביא את בתך למקום מוגן, רגוע ומאפשר שיקל על התקופה הקשה.
ודרך אגב טיפול פסיכולוגי מזמן לא משאיר סטיגמה שלילית..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)