חרדות אצל ילדה בת7

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות אצל ילדה בת7
    גלי
    10/05/2010

שלום למנהלות הפורום, אני אמא לילדה מקסימה בת 7. לאחרונה התחילה תופעה לא ברורה, אם אני יוצאת למכולת לכמה דקות הילדה נתקפת חרדות שמשהו יקרה לי בדרך. אני חייבת לציין שאני ובעלי התגרשנו והילדה עברה כמה שינויים אבל בכל זאת מדובר בחרדות ממש חזקות ומשמעותיות היא אומרת שהיא ממש יכולה לראות את זה בעיניה. אשמח אם תוכלו לייעץ לי על טיפול אלטרנטיבי כי אני לא רוצה עכשיו לסחוב אותה לפסיכולוגים, אני רוצה למצוא פתרון טבעי שלא ישאיר עליה סטיגמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות אצל ילדה בת7

הוספת תגובה

• מומלץ טיפול פסיכולוגי מומחה ילדים

ד``ר אריה מבר
    10/05/2010

טיפול ביחד עם הגרוש שלך והילדה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות

ורדי בנש-רביב
    27/05/2010

שלום לך

לפי מיטב הבנתי את לא רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי עם ביתך ואני מבינה אותך. יש כמה תרפיות טובות מאד שלא מחייבות להביא את בתך לספת הטיפול שעושות פלאים. אני מאד ממליצה על מסאז' ריתמי המגיע מעולם התרפיות של האנתרופוסופיה, וכן השילוב עם צמחי מרפא סיניים או הומיאופתיים נראה לי שתצליחי להביא את בתך למקום מוגן, רגוע ומאפשר שיקל על התקופה הקשה.
    ודרך אגב טיפול פסיכולוגי מזמן לא משאיר סטיגמה שלילית..

בהצלחה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה