מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבנים בכליות לילד בן 3ריקי03/07/2010
שלום,
בני כרגע בן 3, כשהיה בגיל 2.5 גילו אצלו אבן בכליה (אחרי שמצאנו אצלו דם בשתן, הפננו למיון ושם בדקו אותו), הוא עבר ריסוק, ולאחר מעקבובדיקות התברר שהגוף שלו מפריש עודף ציסטין וקריאטינין בשתן, וזה כנראה מה שגורם ויגרום לאבנים בכליות. כרגע הוא מטופל בתרופה שנקראת URALIT, ויצטרך להיות מטופל בטיפול תרופתי לכל החיים.
השאלה שלי, האם יש תחום ברפואה המשלימה שיכולה לתת פתרון ולאיזה תחום כדאי לי לפנות? ומה כדאי לי לעשות?
אשמח לתשובה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
ד``ר אריה מבר04/07/2010רצוי להוסיף טיפול הומאופתי אבל חייב בדיקות אצל אורולוג .טיפול הומאופתי רק משלים הטיפול של אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוק אבנים בכליה לילד
עדנה07/08/2010שלום ריקי אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר , גם אני עומדת לפני תהליך כזה עם בני בן 4 ומעוניינת לשמוע על התהליך מפי ההורים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בדרכי השתן
ורדי בנש-רביב08/08/2010שלום לכן שתיכן.
המצב אכן מחייב טיפול ואבחנה של אורולוג יחד עם זאת טיפול בצמחי מרפא סיניים שמערב צמחים שיכולים למוסס התקשויות כמו האבנים ולשפר את תפקודי הכלייה יכול להועיל מאד ולמנוע את הישנות התופעה.
בהצלחה ובריאות
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)