אבנים בכליות לילד בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכליות לילד בן 3
    ריקי
    03/07/2010

שלום,

בני כרגע בן 3, כשהיה בגיל 2.5 גילו אצלו אבן בכליה (אחרי שמצאנו אצלו דם בשתן, הפננו למיון ושם בדקו אותו), הוא עבר ריסוק, ולאחר מעקבובדיקות התברר שהגוף שלו מפריש עודף ציסטין וקריאטינין בשתן, וזה כנראה מה שגורם ויגרום לאבנים בכליות. כרגע הוא מטופל בתרופה שנקראת URALIT, ויצטרך להיות מטופל בטיפול תרופתי לכל החיים.
    השאלה שלי, האם יש תחום ברפואה המשלימה שיכולה לתת פתרון ולאיזה תחום כדאי לי לפנות? ומה כדאי לי לעשות?

אשמח לתשובה
    ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנים בכליות לילד בן 3

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

ד``ר אריה מבר
    04/07/2010

רצוי להוסיף טיפול הומאופתי אבל חייב בדיקות אצל אורולוג .טיפול הומאופתי רק משלים הטיפול של אורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריסוק אבנים בכליה לילד

עדנה
    07/08/2010

שלום ריקי אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר , גם אני עומדת לפני תהליך כזה עם בני בן 4 ומעוניינת לשמוע על התהליך מפי ההורים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבנים בדרכי השתן

ורדי בנש-רביב
    08/08/2010

שלום לכן שתיכן.

המצב אכן מחייב טיפול ואבחנה של אורולוג יחד עם זאת טיפול בצמחי מרפא סיניים שמערב צמחים שיכולים למוסס התקשויות כמו האבנים ולשפר את תפקודי הכלייה יכול להועיל מאד ולמנוע את הישנות התופעה.

בהצלחה ובריאות

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה