כניסה למעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה למעון
    ח.
    14/07/2010

שלום רב,

בתי תתחיל ללכת למשפחתון בספט' בגיל שנה ו-5. עד כה היתה איתי בבית. רציתי לשאול איך אפשר לחזק את המערכת החיסונית שלה לפני הכניסה לגן. לא היתה עד כה בחברת ילדים, הקפדתי על שטיפת ידיים מרובה וסטריליות בכלל. האם אפשר בכלל למנוע את המחלות הרבות שמתלוות לכניסה לגן?
    לציין שאוכלת היטב ובאופן מגוון. כעת שוקלת 12.5 ואורכה 83 ס'מ.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה למעון

הוספת תגובה

• כניסה למעון

ד``ר אריה מבר
    15/07/2010

אני ממליץ לא לפחד שתתחיל ללכת למשפחתון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה לגן

ורדי בנש-רביב
    15/07/2010

שלום ח.

כניסה לגן חדש אכן מלווה בהרבה חששות אולם אין יותר מדי מה לדאוג, ילדים מסתגלים היטב ועומדים יפה בשינויים כשהם נעשים בזמנם. דברים חשובים בעניין הזה- אל תשמרי על סטריליות!!!!
    הסטריליות שאת מתארת רק תגרום לה להיות חולה יותר בעתיד הקרוב והרחוק וזו עובדה מדעית מוכחת, לא המצאה של הרפואה המשלימה, הגוף שלה צריך להתמודד עם העולם ורק ככה לפתח עמידות, פרט לכך חשוב להקפיד על תזונה מסודרת ובריאה כמניעה ועל סדר יום קבוע ורגוע, אני לא מאמינה גדולה במתן תוספים למניעה לילדים בריאים, אם אין לה היסטוריה של מחלות חוזרות למיניהן והיא בריאה הייתי סומכת על הגוף שלה ועל אורח החיים הבריא שתספקי לה שיעמוד בשינויים האלה בגבורה..

בהצלחה גדולה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה