שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרה
    31/08/2010

שלום רב,
    ביתי עוד מעט בת שנתיים סובלת מאטופיק דרמטיטיס. לאחר שניתנו לה המון משחות רובם עם קורטיזון. החלטנו בעלי ואני לחפש משהו אחר. ניסינו משחה טבעית שגם עזרה לתק' קצרה ולאחר מכן התחלנו טיפולים בחדר מלח. היא נמצאת שם כבר תק' של חודשיים פעמיים בשבוע כל מפגש למשך חצי שעה. לפני שבוע עשינו הפסקה ולא הגענו במשך שבוע שלם לחדר מלח. מידד חזררו התסמינים של האטופיק על פניה. יש לי אזפשרות להמשיך את הטיפולים לעוד שנה. אך אני רוצה לדעת אם זה לא זמן ממושך מדי וזה לא עלול להזיק לו או שהיא תפתח תלות בטיפול??

אשמח לתשובה בהקדם...
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ורדי בנש-רביב
    31/08/2010

שלום לך

נשמע שחדר המלח עוזר וזה טוב אבל הוא פותר את שורש הבעיה ולכן היא חסרה מיד , ההמלצה שלי היא לפנות בנוסף לחדר מלח גם לטיפול ספציפי בשבילה שישלב גם טיפול פנימי בצמחים ויגע בבעיה העמוקה.

בהצלחה ושנה טובה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי

ד``ר אריה מבר
    01/09/2010

טיפול הומאופתי מטפל בשורש הביעה במרפה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה