חיזוק למערכת החיסונית לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק למערכת החיסונית לתינוקת
    מיכל
    11/02/2011

הי,
    בתי בת 4 חודשים. היא ניזונה מהנקה בלבד. למרות זאת, ועל אף שאני מאוד מקפידה על לבוש וחימום נכון וחשיפה ככל שניתן לאנשים בריאים בלבד, היא היתה מצוננת כבר פעמיים. האם ניתן לתת לה חיזוק כלשהו שלא תהיה לא השפעה מזיקה על המערכת החיסןנית שלה בעתיד? שמעתי שיש טיפות שרוקחים במיוחד בבתי המרקחת הטבעיים. האם זה מומלץ בגיל כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק למערכת החיסונית לתינוקת

ד``ר אריה מבר
    11/02/2011

לפני שמתחילים לתת לה טיפול לחיזוק של מערכת החיסונית רצוי בדיקה על ידי מומחה אירידיולוגי וציפורניים .בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק למערכת החיסונית לתינוקת - תגובה

ורדי בנש-רביב
    12/02/2011

שלום לך

אני מסכימה עם המלצתו של אריה, כדאי לברר מדוע היא חלתה/ התקררה כבר פעמיים, אני כמובן ממליצה על אבחנה יסודית דרך הרפואה הסינית ועדיף אצל מטפל המומחה ברפואת ילדים. לאחר האבחנה יינתן חיזוק המתאים לה בדיוק ולא משהו כללי שבדרך כלל מחזק בכלליות ולא באופן מדוייק

בריאות טובה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה