חלב עיזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב עיזים
    שאול
    05/06/2011

היי, מצד אחד אני קורא הרבה שחלב מזיק ומסרטן, מצד שני כתוב שחלב עיזים בריא יותר מחלב פרה. מה עדיף לתת לילדים שאוהבים מאוד פיצה וגבינות? להפסיק עם מוצרי חלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב עיזים

הוספת תגובה

• חלב עיזים - תגובה

ורדי בנש-רביב
    05/06/2011

שלום שאול

חלב באשר הוא לא נועד להיות מזון לאנשים בוגרים רק לבעלי חיים ותינוקות שיונקים, הלקטוז שבחלב קשה לעיכול ורבים חווים תופעות אלרגיות ובעיות עיכול בעקבות צריכתו. בחלב הפרה יש רמות גבוהות של זרחן שמתאים לעגלים גדולים ובגופנו הוא מפר איזונים ואף גורם ליציאת סידן מהתאים על מנת לאזן את רמות הזרחן הגבוהות, בנוסף הפרות מקבלות הורמוני גדילה כדי לייצר יותר חלב וכן אנטיביוטיקה כדי למנוע זיהומים, כך שבעיקרון על חלב פרה אני לא ממליצה בכלל.
    חלב הכיסים בעיקר האורגני מתאים לנו יותר מבחינת רמות הזרחן והחלבון. אם חייבים חלב ומוצריו אני ממליצה על חלב עיזים. ובכל מקרה אפשר לבנות גם מחלב אורז או שיבולת שועל..
    חג שמח
    ורדי 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה