כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    גלי
    25/07/2011

שלום רב,

לפני כ-6 שנים לערך תקפו אותי לראשונה כאבים בעין שמאל (יש לציין שלא חשתי כאבים בראש) הכאבים עברו אחרי שנטלתי רוקסט ומאז הם ממשיכים לתקוף אותי במשך 6 השנים האחרונות ונעים בין עין ימין לשמאל.
    עשיתי בדיקות מקיפות של העיניים כולל לחץ עיני אם אני לא טועה וכל הבדיקות הנ"ל יצאו תקינות . בנוסף, פניתי גם לנוירולוג מטעם קופ"ח שקבע שמדובר במגרנות. מכיוון שלא הייתי שקטה נבדקתי גם אצל מנהל מח' ראש וכאב באחד מבתי החולים הגדולים בארץ וגם הוא עשה לי את הבדיקות הבסיסיות (לעמוד וללכת ישר , בדחקת רפלקסיים, אמר לי לחייך כדי לבדוק את הפנים שלי ) הוא קבע שמדובר במגרנה שמקורה בשריר צוואר שכאשר לא ישנים נכון או טוב הוא מקרין כאב לעין. כטיפול הוא המליץ להשתמש בסומטרידקס

בשנה האחרונה כאבים אלו תוקפים אותי בשכיחות גבוהה יותר (אחת לשבוע וחצי שבועיים, לפעמיים גם קצת יותר משבועיים).וכל התקף כזה "משתק" אותי למשל 3 או 4 ימים. נגשתי שוב לנוירולוג והוא החליף לי את הכדורים לריזלט.חשוב לי ציין, שההתקפים מגיעים גם בימי מחזור וגם בתק' ללא מחזור ושהם מלווים לעיתים בהקאות (אם הכאבים נמשכים זמן רב).
    * שני הנוירולוגים שביקרתי מהם לא המליצו על סי.טי. ואפילו אמרו שלא צריך.

אני מאוד חוששת, האם יכול להיות שמדובר באיזשהו גידול במוח שגורם לכאבים הללו ? הנוירולוגים די שללו את האופציה הזאת וקראו לזה כאב סימפטומטי.

אודה לכם באם תוכלו להשיב לשאלותי ולהפיג מעט מחששותי הדבר מדיר שינה מעיני ואני מאוד מודאגת . האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות?

תודה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    28/07/2011

נא לפנות לנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו