מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםגלי25/07/2011
שלום רב,
לפני כ-6 שנים לערך תקפו אותי לראשונה כאבים בעין שמאל (יש לציין שלא חשתי כאבים בראש) הכאבים עברו אחרי שנטלתי רוקסט ומאז הם ממשיכים לתקוף אותי במשך 6 השנים האחרונות ונעים בין עין ימין לשמאל.
עשיתי בדיקות מקיפות של העיניים כולל לחץ עיני אם אני לא טועה וכל הבדיקות הנ"ל יצאו תקינות . בנוסף, פניתי גם לנוירולוג מטעם קופ"ח שקבע שמדובר במגרנות. מכיוון שלא הייתי שקטה נבדקתי גם אצל מנהל מח' ראש וכאב באחד מבתי החולים הגדולים בארץ וגם הוא עשה לי את הבדיקות הבסיסיות (לעמוד וללכת ישר , בדחקת רפלקסיים, אמר לי לחייך כדי לבדוק את הפנים שלי ) הוא קבע שמדובר במגרנה שמקורה בשריר צוואר שכאשר לא ישנים נכון או טוב הוא מקרין כאב לעין. כטיפול הוא המליץ להשתמש בסומטרידקס
בשנה האחרונה כאבים אלו תוקפים אותי בשכיחות גבוהה יותר (אחת לשבוע וחצי שבועיים, לפעמיים גם קצת יותר משבועיים).וכל התקף כזה "משתק" אותי למשל 3 או 4 ימים. נגשתי שוב לנוירולוג והוא החליף לי את הכדורים לריזלט.חשוב לי ציין, שההתקפים מגיעים גם בימי מחזור וגם בתק' ללא מחזור ושהם מלווים לעיתים בהקאות (אם הכאבים נמשכים זמן רב).
* שני הנוירולוגים שביקרתי מהם לא המליצו על סי.טי. ואפילו אמרו שלא צריך.
אני מאוד חוששת, האם יכול להיות שמדובר באיזשהו גידול במוח שגורם לכאבים הללו ? הנוירולוגים די שללו את האופציה הזאת וקראו לזה כאב סימפטומטי.
אודה לכם באם תוכלו להשיב לשאלותי ולהפיג מעט מחששותי הדבר מדיר שינה מעיני ואני מאוד מודאגת . האם יש בדיקות נוספות שאפשר לעשות?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק28/07/2011נא לפנות לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)