רדיוכירוגיה למניגיומה של הסינוס הקוונוזי משמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדיוכירוגיה למניגיומה של הסינוס הקוונוזי משמאל
    פרופ` אייל יצחיאק
    17/08/2011

שלום דר גיל שלי 46 אופנתי ל MRI רוש סיבת ההפניה טופלברדיוכירוגיה למניגיומה של הסינוס הקוונוזי משמאל בוצה השוואה עם בדקות קדמות אין שינוי בנגה שטופל [מניגיומה] לפני 24 חודשים וזה ממצאים חדשים של הבדיקה לפני 10 ימים יש האדרה רקמתית בלתי סדירה בדופנות הסינוס הקוורנוזי השמאלי ההאדרה מתמשכת לעבר הפיסורה האורביטלית העליונה אך ללא אקסטנסיה ברורה על פני הקומפלקס האופטי התוך אורובתי וסך המראה ללא שינו מבעבר שוב ניראת אי סידרות של החלל הרטרומקסילרי מצד שמאל עם אטרופיה והאדרה בולטת בראש שריר הטמפורלי בשמאלי האדרה מוגברת גם האזור האינסרציה של שרירי הפטריגואיד מצד שמאל יש היפופליזיה מוגברת באזור האינסרציה של שרירי הפטריגואד מצד שמאל יש היפופלזיה של כנף הספנויד הסמאלית ופגם גדול בדופן הלטרלית של הרנציצה של שומן אורבתי לתוך החלל הרטר מקסלרי מצד שמאל בהסתכלות על עצבי הראיה רושם לחיוורון מרכזי [CENTRAL PALLOR בעצב האופטי התוך אורבתי מימין בהסתכלות על רקמת המח שוב נראה מוקד אות חריג בספלניום של קורפוס קלוזום וכן מספר מוקדים באזורים פריטריגונלים דו צדדי כמו כו מוקד תת קורטיקלי קטן פריאטו אוקסיפיטלי מימין יש עדוד למוקדים אות חדשים וכממצא אקראי DVA אוקסיפיטלי משמאל וצביעה באזור הגנקולייט של העצב השביעי משמאל יותר מימין אות חריגה בגומה האחורית יש עיבוי רירית מנמלי בתאים אתמואידלים וגם בפרונטלים אתות חרגים בחומר הלבן דר זה בקיצור מה שכתב מפנך של הבדיקה הים הפשר לכבל הסבר בבקשה לפני חודש נהמר לי שאני צריך לגשת לבירו נרולגי לחשד לטרשת נפוצה הים המימצים העל החדשים הם שיחם למחלהפינוח הזו יש לצין שאני חול במחלה NF1 הים אני צריך תיפול בקשר המימצהים החדשים שה יש לאם האדרה בבקשה דר תודה וסליחה למחתב הרוך זה פהם רשונה שאני מכבל שני דפים של פינוח מלעים גם הבדיקה היתה הרוקה מי תמיד שעה ואסר דקות אנשים שחיקו לתורם המרולי תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משך

שמואל
    20/08/2011

שלום דר בבקשה הים הפשר לקבל הסבר בכשר לפינוח של MRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה

שמואל
    26/08/2011

המשך. לנה אנע לא מכבל יחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעכב - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    26/08/2011

לפי הבנתי את הפיענוח אין שינוי משמעותי מבדיקה קודמת.
    יש להיבדק על ידי נוירולוג על מנת שינסה להבין מה פשר הנגעים המתוארים.
    הייתי ממליץ על פרופ' אלכס לוסוס בהדסה שהוא נוירואונקולוג ומרכז את החולים עם נוירופיברומטוזיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו