שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שאלה
    18/08/2011

שלום,
    אני בת 26, ב-4 השנים האחרונות יש לי תופעה שחוזרת כל כמה חודשים (5-6 חודשים) של כאב ראש מאוד מאוד חזק, עםתחושה שאני חייבת לשכב בשקט וריחות מאוד מפריעים ברגעים האלה, אחרי בערך שעה של כאבים מגיעה בחילה ואז אני מקיאה. אחרי ההקאה הכאבים מתחילים לעבור. סה"כ כל התופעה לוקחת 2-3 שעות של סיוט ואז הכל חוזר למסלולו. בחודשים האחרונים היו לי שוב את הכאב החזק הזה כמה פעמים (אבל בלי תופעת הריח וההקאה) הכאב חזק אבל פחות מהמקרים של ההקאה. אבל אני מזהה שזה אותו סוג של כאב . והכאב המסוים הזה שאני מדברת עליו הוא כזה שלא יעבור עם נורופן, אני פשוט מרגישה שזה לא סתם כאב ראש. (לעיתים רחוקות יש לי כאבי ראש רגילים שעוברים עם נורופן)
    היום ממש ממש במקרה הרגשתי בלוטה בראש... היא נמצאת בגובה של אמצע האוזן בין אמצע הראש,לאוזן שמאל. בלוטה ממש קשה שבמקרה שמתי לב אליה.
    ועכשיו אני מתחילה להלחץ ולקשר בין הדברים.
    כבר לפני יותר מחודש קבעתי תור לנוירולוג והתור עוד שבועיים.
    אשמח לקבל השערות מה האפשרויות. אני בטוחה שיש הרבה. אבל רק כדי להרגע או לחילופין-להיות מוכנה ולדעת מה זה יכול להיות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    19/08/2011

אנא פני לנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו