מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשאלה18/08/2011
שלום,
אני בת 26, ב-4 השנים האחרונות יש לי תופעה שחוזרת כל כמה חודשים (5-6 חודשים) של כאב ראש מאוד מאוד חזק, עםתחושה שאני חייבת לשכב בשקט וריחות מאוד מפריעים ברגעים האלה, אחרי בערך שעה של כאבים מגיעה בחילה ואז אני מקיאה. אחרי ההקאה הכאבים מתחילים לעבור. סה"כ כל התופעה לוקחת 2-3 שעות של סיוט ואז הכל חוזר למסלולו. בחודשים האחרונים היו לי שוב את הכאב החזק הזה כמה פעמים (אבל בלי תופעת הריח וההקאה) הכאב חזק אבל פחות מהמקרים של ההקאה. אבל אני מזהה שזה אותו סוג של כאב . והכאב המסוים הזה שאני מדברת עליו הוא כזה שלא יעבור עם נורופן, אני פשוט מרגישה שזה לא סתם כאב ראש. (לעיתים רחוקות יש לי כאבי ראש רגילים שעוברים עם נורופן)
היום ממש ממש במקרה הרגשתי בלוטה בראש... היא נמצאת בגובה של אמצע האוזן בין אמצע הראש,לאוזן שמאל. בלוטה ממש קשה שבמקרה שמתי לב אליה.
ועכשיו אני מתחילה להלחץ ולקשר בין הדברים.
כבר לפני יותר מחודש קבעתי תור לנוירולוג והתור עוד שבועיים.
אשמח לקבל השערות מה האפשרויות. אני בטוחה שיש הרבה. אבל רק כדי להרגע או לחילופין-להיות מוכנה ולדעת מה זה יכול להיות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק19/08/2011אנא פני לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)