ארנולד כיארי 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארנולד כיארי 1
    אמא
    02/09/2011

שלום
    יש לי תינוק בן שנה ובתקופה האחרונה עברנו בדיקת mri לצוואר ולראש ,ועד עכשיו לא נתנו לנו תוצאות, אבל היינו בבדיקת מנגנון בליעה בכפר סבא ושם ראה הרופא את הדיסק ואמר שכנראה יש לו ארנולד כיארי 1 קל ,ולא הסביר לנו מה זה ואמר להפנות לניורוכירורג ,ולתור יש המון זמן ,אז מה אמור להיות זה ? מה אפשר לעשות ? ומה הסימפטומים לזה ? והאם מפריע על התינוק ,הוא יש לו איחור התפתחותי ובעיות בקוארדינציה ,האם ניתוח יעזור לתינוק שלי או שאין מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארנולד כיארי 1

הוספת תגובה

• ארנולד כיארי 1 - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    03/09/2011

בתסמונת זו מטפלים אך ורק כשיש תסמינים ובמרבית המקרים היא רנטגנית בלבד ולא סימפטומטית.
    הייתי מתייעץ עם דר מוני בניפלא בהדסה שהינו מומחה לנוירוכירורגיית ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח הMRI

אמא
    09/09/2011

שלום
    קבלנו את הפענוח של הבדיקה MRI לראש ולצוואר ואומר המומחה שאין לו שום דבר וכול הצילומים תקינות ,אבל ליתר בטחון לעשות בדיקת CT ,השאלה היא האם בדיקת סי טי היא יותר מדויקת ויכולים לראות דברים שלא רואים ב MRI או מה ?והאם כדאי נעשה את הבדיקה או לא ?
    והאם יכולים לזהות שיש לתינוק תסמונת מסויימת דרך הבדיקות הללו ? (תסמונת ויליאמס)
    אנחנו בתהליך לקבוע תור אצל הרופא יוסף אבל זה לוקיח המון זמן איך יכולים לקבוע תור כמה שאפשר מוקדם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח הMRI - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    11/09/2011

בדרך כלל MRI עדיפה על CT
    מומלץ להיפגש עם דר בניפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו