בדיקת נוירופיזיולוגיה קלינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת נוירופיזיולוגיה קלינית
    שי
    04/10/2011

שלום.
    לפני שנתים נפגעתי בראשי בתאנת דרכים. נגרם לי דימום בראש שגרם לבצקת במוח. לאחר הניתוח וניקוז הדם הסירו לי את העצם הקדמית מהראש. לאחר 7 חודשים החזירו לי את השתל של העצם. היום לאחר שנה וחצי בערך, הראש מאד כואב לי עם לחץ נוראי.
    בנוסף נפגעתי בגבי (עם 2 פריצות דיסק) בדצבר 2010 בצעו לי בדיקה EEG והבדיקה יצאה תקינה. בתאריך 27.9.11 בצעתי שוב את אותה בדיקה וכך ציון בבדיקה:
    תרשים ערנות. מקצב אחורי דומיננטי בתדר אלפא (9-10 הרץ), סימטרי, ריאקטיבי לפקיחת עיניים. פעילות בטא קדמית מימין, משמאל פעילות זו מוחלשת מאוד לאורך כל התרשים.
    ללא פעילות אפילפטיפורמית מוקדית.
    לסיכום:התרשים חורג מהתקין עקב היחלשות של פעילות בטא פרונטלית קדמית. מצב הזה יכול להיות משני לניתוח/התערבות פולשנית / חסר עצם באזור המדובר, יחד עם זאת אין עדות לפעילות מוקדית /אפילפטית לקורלציה קלינית.
    אציין כי אני לוקח קפרה 2000 מלגרם ביום.
    תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת נוירופיזיולוגיה קלינית - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    06/10/2011

מה השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוירופיזיולוגיה קלינית

שי
    06/10/2011

מהי התוצאה של פעילות משמאל מוחלשת מאוד לאורך כל התרשים. ללא פעילות אפילפטיפורמית מוקדית.
    מה זאת אומרת התרשים חורג מהתקין עקב היחלשות של פעילות בטא פרונטלית קדמית.
    האם זה מסביר את החולשה שלי בצד שמואל הירדמות ביד שמאול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה נוירופיזיולוגיה קלינית - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    10/10/2011

מדובר בשינויים בקריאה לאחר הניתוח. אם אתה מעונין במידע נוסף אנא פנה לדר' דנה אקשטיין שמומחית באפילפסיה ו-EEG

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו