מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת נוירופיזיולוגיה קליניתשי04/10/2011
שלום.
לפני שנתים נפגעתי בראשי בתאנת דרכים. נגרם לי דימום בראש שגרם לבצקת במוח. לאחר הניתוח וניקוז הדם הסירו לי את העצם הקדמית מהראש. לאחר 7 חודשים החזירו לי את השתל של העצם. היום לאחר שנה וחצי בערך, הראש מאד כואב לי עם לחץ נוראי.
בנוסף נפגעתי בגבי (עם 2 פריצות דיסק) בדצבר 2010 בצעו לי בדיקה EEG והבדיקה יצאה תקינה. בתאריך 27.9.11 בצעתי שוב את אותה בדיקה וכך ציון בבדיקה:
תרשים ערנות. מקצב אחורי דומיננטי בתדר אלפא (9-10 הרץ), סימטרי, ריאקטיבי לפקיחת עיניים. פעילות בטא קדמית מימין, משמאל פעילות זו מוחלשת מאוד לאורך כל התרשים.
ללא פעילות אפילפטיפורמית מוקדית.
לסיכום:התרשים חורג מהתקין עקב היחלשות של פעילות בטא פרונטלית קדמית. מצב הזה יכול להיות משני לניתוח/התערבות פולשנית / חסר עצם באזור המדובר, יחד עם זאת אין עדות לפעילות מוקדית /אפילפטית לקורלציה קלינית.
אציין כי אני לוקח קפרה 2000 מלגרם ביום.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נוירופיזיולוגיה קלינית - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק06/10/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוירופיזיולוגיה קלינית
שי06/10/2011מהי התוצאה של פעילות משמאל מוחלשת מאוד לאורך כל התרשים. ללא פעילות אפילפטיפורמית מוקדית.
מה זאת אומרת התרשים חורג מהתקין עקב היחלשות של פעילות בטא פרונטלית קדמית.
האם זה מסביר את החולשה שלי בצד שמואל הירדמות ביד שמאול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה נוירופיזיולוגיה קלינית - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק10/10/2011מדובר בשינויים בקריאה לאחר הניתוח. אם אתה מעונין במידע נוסף אנא פנה לדר' דנה אקשטיין שמומחית באפילפסיה ו-EEG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)