מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- MRIשמואל11/12/2011
שלום דר גיל שלי 46 ב1.4.2009 קיבלתי תיפול של רדיוכירוגיה בגת המחלתי לפני 10 ימים עברתי בדיקת של MRI רוש למעכב וזה הפינוח הבדיקה נעסתה למעקב תהליך תופס מקום האזור הגת המחילתית משמאל בסדרה FLATIR קיימים מוקדים פתולוגים פריונטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום בחלקו האחורי דו צדדים יותר משמאל קיימת האדרה של מניגיומה ומסביב לעורק הקרוטידי בגת משמאל בהסתכלות על עצבי הריה רושם לחיורון מרכזי [CENTRAL PALLOR[ התהלחיך בגת משמאל נראה ללא שנוי בגדלו מי 1.4.2009 לסיכום תהליך תופס מקום באזור הגת המחלתית מסביב לעורק הקרוטידי קיימים מוקדים פתולוגים פריונטריקולרים לאורך קורפוס קלוזום דו צדדים רושם לחיורון מרכזי [CENTRAJ PALLOR[דר אני סובל עדין מכב רוש וגם מכב בחצי הפנים מישמול דר הים הפשר לכבל הסבר בקשר לבדיקה הים ניתן לחזור לטיפולחוזר [רדיוכירוגיה] תרופות שאני מקבל לירקה 600 מילגרם אוסקר 50 מילגרם B12 ,R ומיקרו אספרין 100 ולוטן [גסטרו] בבקשה הים תוכל לאסביר לי לגבי הפינוך תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק13/12/2011קשה להסביר ללא השוואה לבדיקות קודמות ולכן הייתי מתייעץ עם הרופא שטיפל בך כמו כן נראה שכדאי לפנות לנוירולוג.
בסה״כ נראה שהמצב יציב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)