מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגלייםאני04/01/2012
שלום. בן 33 בריא. כ-3 שנים סובל מכאב גב תחתון מקרין לרגליים. לאחרונה התעצמו מאוד הכאבים בשתי הרגליים. ממצאים - בקע דסק L4-5.
האורטופדים קושרים בין הדברים ואולם - אופי הכאב, בשנה האחרונה, השתנה ולדעתי לא נובע בהכרח מהדיסק. התחושה היא שריפה ברגליים.
אני אדם מעשן.
שאלתי:
היתכן והכאב ברגליים נובע מהעישון?!? נדמה לי שאם כמה ימים אני מעשן פחות אזי הכאב יורד. יש בכך הגיון?
אציין שאין לי ליחה, אני נושם תקין, הריאות לא שורפות אך ברגליים יש תחושה כמו שקורה לאנשים מעשנים שלפעמים מרגישים תחושת שריפה בריאות אז כך אני מרגיש ברגליים. היתכן וזה מהסיגריות?!? מבחינה רפואית זה הגיוני?
הכאב מתגבר מאוד מאוד מאוד במצב של שכיבה. כאילו לא מגיע חמצן לרגליים. ממש שורפות, לעיתים אף רוטטות ולעיתים חש במין כמו מכת חשמל!!
אודה מאוד לתגובה.
(ולא לתגובה של - תפסיק לעשן ואז תדע..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברגליים - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק05/01/2012עישון יכול לגרום לפגיעה בכלי הדם וכתוצאה מכך הפרעה באספקת הדם לרגליים.
מצב זה מתבטא בכאבי שרירים בעיקר בזמן מאמץ.
אצלך אתה מתאר כאב שורף שבדרך כלל מתאים לפגיעה עצבית.
הייתי מנסה לבצע בדיקת EMG ואחריה להיבדק על ידי נוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
אני07/01/2012ביצעתי EMG שיצא לא תקין. החלו לי אתמול גם כאבים בידיים. (העוצמה יותר נמוכה מהרגליים). הכאב הוא לאורך כל היד (מהכתף לכף היד בחלק החיצוני). את זה אני בטח לא קושר לדיסק L4-5.
ליריקה ואופטלגין לא מועילים. אפידורלים שעשיתי בעבר בגב לא עזרו. קובלציה בדיסק L5 לא הועילה.
שאלתי:
1.השערה מה זה יכול להיות?.2. כיוון מה עליי לבדוק? 3מה ניתן לעשות במיידי על-מנת שהכאב ביד לא יתפתח לעוצמה של הכאבים ברגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק07/01/2012יכול להיות שקיימת פריצת דיסק נוספת בצואר
ניתן לטפל באר קורסים וליריקה
יש לבצע EMGו- MRI ולפי התוצאות לשקול את המשך הטיפול
אשמח לראותך במרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)