כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    עלמה
    12/01/2012

שלום דר אני סובלת מכאבי ראש שבאים וחולפים כאב חזק בצד הניתוח הפנו אותי לסיטי רושמת לך תוצאות הסיטי ראש: מצב לאחר קרניוטימיה טמפורו פריאטלית משמאל איזור קטן של אנצפלומציה במיטת הניתוח אין עדות לדמם או אפקט מסה איסמטריה קלה ברוחב חדרי המח הלטרילים כניראה ווריאנט מבנה וללא שינוי מבדיקות קודמות. מה דעתך למה הכאבי הראש האלה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    12/01/2012

לפי מיטב הבנתי הצילום בסה״כ תקין וקרוב לודאי שכאבי הראש יחלפו במשך הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראש

עלמה
    14/01/2012

אני כבר שבועים עם כאבי ראש יום יום במיוחד בבוקר ונמשכים בהפסקות במשך היום אז לא ממש ניראה שזה חולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראש - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    14/01/2012

לפי הבנתי את עברת לפני מ'ס חודשים ניתוח להסרת קברנומה וסובלת כבר שבועיים מכאבי ראש? אם כך ממליצה על ביצוע MRI מח לשלול קברנומות נוספות או חדשות היכולות להסביר כאבי ראש. עליך להיות במעקב נוירוכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו