מעכב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעכב
    שמואל
    22/04/2012

שלום אני בן 47 סובל מי NF1 ומי ספר בעיות כקשורים למחלה לפני 3 שנים קיבלתי תיפול של רדיוכירוגיה לרוש הכב גידול [מניגיומה] לפני חודש בצתי שוב MRI רוש וזה הפינוח הבדיקה נעשתה כביקורת לתהליך תופס מקום בקוורנוס סינוס מצד שמאל בחלקו הקדמי של הקוורנוס סינוס מודגם מהליך תופס מקום המקבל האדרה המתאים למניגיומה אותות פתולוגים בחומר הלבן גם בקורפוס קלוזום בחלקו האחורי וגם פריוטקולרים משמל ממצאים [חדשים] לסיכום אין שינוי בנגע שתופל על לידי הקרנה [רדיוכירוגיה] לפני 3 שנים מימצהים החדשים כפי שתואר בפינוח דר אני סובל מי כעבים רוש תמדי וחץ דם גבוע השאל שלי מה אוסים הים יש צורך בטיפול חדש של אדיוכירוגיה תודה דר [מבקשר למימצעים החדשים נ הים יש לזי משמעות] ש בבקשה דר הים תוכלו להסבר לי תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעכב

הוספת תגובה

• מעכב - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    24/04/2012

לא ברורים לי השינויים אבל יתכן וקשורים ליתר לחץ הדם ממנו אתה סובל.
    יש להמשיך מעקב אצל הנוירוכירורג המטפל ואצל נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    25/04/2012

שלום דר השאל שלי היה יש צורך או ניתן לחזור על התאליך רדיוכירוגיה בגלל ש3 שני אין שיפור [תהליך תופס מקום בקוורנוס סינוס צצדשמאל] מניגיומה הים ניתן לחזור לטיפול או ניתוח ולגמור הים זה תודה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    02/05/2012

כמו שכתבתי יש לחזור לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו