כאב חזק ברגל ימנית בחלק התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק ברגל ימנית בחלק התחתון
    haim
    13/08/2012

שלום רב.אני בן 34 אחרי ניתוח ע"ש(קיבוע ) ו אני כבר חודשיים סובל מכאב חזק ברגל ימנית התחתונה מצד יני של הרגל ולטראלי והרופא שלח אותי ל סי טי,הינה תוצאה של בדיקה: L1-L2 : זיזזים קדמיים בגופי החוליות. אין רואים בלט דיסק.תעלה ספינלית ברוחה תקיןץ מפרקים הפצטלים וגופי החוליות נראים תקינים. L2-L3 : בליטה אחורית של אנולוס פיברוזוס עם לחץ קל על השק הדורלי. היצרות פורמינאלית דו צדדית.מפרקים הפצטלים וגופי החוליות נראים תקינים. L3-L4: מצב לאחר ניתוח לקיבוע פנימי ע" ' ברגים בעמדה נכונה.אין רואים סימנים לבלט דיסק.שינויים היפרטרופים בגופי החוליות. L4-L5: בלט דיסק אחורי צדדי ימני הלוחץ על השק הדורלי ועל שורש עצבי בצד ימין. מפרקים הפצטלים נראים תקינים.זיזים מרגינליים בגופי החוליות. L5-S1 : בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על שק הדורלי.מפרקים הפצטלים וגופי החוליות נראים תקינים. מפרקים הסקרואיליאקיים: מרווח הפירקי שמור. תסבירו במה מדובר הסיטי ו תוצאות האלו קשראות לכאב שלי? ו8עם זה פורץ ב ל4-ל5 אחרי קיבוע? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב חזק ברגל ימנית בחלק התחתון - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    13/08/2012

לא ברור לי באיזה גובה הקיבוע.
    נראה שלפי ה-CT יש פריצת דיסק בגובה L4-5 מימין שמסבירה את התלונות שלך.
    במידה והקיבוע הוא מעל או מתחת לפריצה החדשה מדובר בארוע שבהחלט יכול לקרות.
    קשה לי להמליץ על טיפול בשלט רחוק ללא בדיקתך אבל נראה לי שהתוכנית הטיפולית שהייתי ממליץ עליה היא כדלקמן:
    1. בדיקתך על ידי מנתח עמוד שידרה בהקדם
    2. MRI עם ןבלי חומר ניגוד.
    3. להתחיל טיפול בליריקה
    4. חסימת שורש סלקטיבית תחת שיקוף במסגרת מרפאת כאב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו