ניקוז יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוז יתר
    אורן
    21/08/2012

שלום לפני כשנתים עברתי ניתוח לכריתת גידול נוירוציטומה מחדר שמאל חודש לאחר הניתוח התפתח הידרוצפלוס והתקינו שאנט רגיל היום יש ניקוז יתר החדרים כמעט סגורים לגמרי יש לי כאבי ראש בכל יום אך אני לא יכול לקשר אותם לשכיבה או קימה כמו כן יש לי כאבי גב חריפים שבאים והולכים בעמוד השדרה וכאבים בבטן מהשאנט האם ניקוז יתר יכול לגרום לאיזשהו נזק מלבד כאבי ראש לעיתים הרגל ימין והיד נרדם לדעת נוירוכירורג אין צורך בהתערבות אלא אם כן יש כאבים בלתי נסבלים מה דעתך והאם יד מישהו מומלץ שמתמחה בעניני הידרצפלוס ושאנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוז יתר

הוספת תגובה

• ניקוז יתר - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    21/08/2012

אני בדרך כלל לא נגרם נזק כתוצאה מניקוז יתר.
    אם התלונות נמשכות אז ניתן להתקין דלף מתכוונן ואז לנסות ולהגיע למצב מאוזן יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוז יתר - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    03/09/2012

יכולות להיות תופעות לוואי בנוסף לכאבי ראש כתוצאה מניקוז יתר. היום קיימים שנטים עם לחץ פתיחה מתכוונן של השסתום. ברוב מהמחלקות הנוירוכירורגיות בארץ ישנם רופאים המתמחים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו