טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כחצי שנה עברתי ניתוח להסרת מיקרואנומה בהיפופיזה עקב קושינג. בפתולוגיה התברר שמדובר ברקמה תקינה (?) רציתי לשאול האם יכול להגרם נזק לגוף מכך?האם חולשת שרירים יכולה להתרחש בגלל זה ולהיות מורגשת רק כמה חודשים אחריי וכאב ראש בלתי פוסק? 2.יש לי בכל נחיר פלסטיקים כאלה שממש יוצאים בחוץ ונעים פנימה והחוצה ,סותמים את האף והנשימה וגורמים לנזלת תמידית (לא היה קודם). לא אמרו לי מה לעשות עם הפלסטיקים האלה -האם לנסות למשוך אותם החוצה או לא ,הם מאוד מפריעים....
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צריך להיות במעקב של אנדוקרינולוג. יתכן ולמרות תשובה פתולוגית של ריקמת היפופיזה תקינה, ישנה נסיגה במחלת הקושינג אשר יכולה להתבטא בכאבי שרירים וחולשה כללית. בקשר לפלסטיקים באף - זה לא ברור לי. ממליצה על בדיקה אצל רופא המנתח ו/או רופא אא'ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד