טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אבי בן 70 הגיע למיון עקב דלקת חרפיה בדרכי השתן והתייבשות, מכיון שהיו לו הזיות . בבדיקה של נוירולוג הומלץ על CT , שהתגלה שיש לו מנינגיומה מאחרוי הלוע, שלוחת על גזע המוח, אין לו סימנים אחרים, הדלקת מטופלת ומאז הוא לגמרי מתנהג רגיל, קיימת חולשה מרגליים, מלבד זאת אין שום בעיות נוירולוגיות אחרות. רצחיי לדעת ראשית, האם ניתן להקטין את המיננגיומה על יד טיפםל קרינתי , מכיון שלדברי הרופא המיקום בעייתי. טרם פגשנו נוירוכירוג (מחר ככל הנראה ). אילו שאלות עליי לשאול את הנוירוכירורג כדי להבין מה הטיפול המומלץ ביותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב לדעת את המיקום המדוייק, קרבה לגזע מח/עצבי ראיה, גודל וסוג גידול. אם הגידול קטן יתכן ואפשר להקרינו באופן ממוקד (רדיוכירורגיה). חובה פגישה עם נוירוכירורג, עדיף עם התמחות של בסיס גולגולת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד