ניתוח להסרת אוסטאומה בגולגולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת אוסטאומה בגולגולת
    גיא
    28/11/2012

ביום ראשון הקרוב אני עובר ניתוח (קרניוטומיה) להסרת גידור שפירי בגולגולת (אוסטאומה).
    ממה שקראתי באינטרנט אני רואה שניתוחי קרניוטומיה, בכללי, זה אשפוז של בשבוע והחלמה של כחודש או יותר.
    ממה שאני הבנתי מהרופאים שטיפלו בי הניתוח אמור להיות פשוט מכיוון שאין כניסה עד המוח אלא רק הסרת הגידול מהגולגולת והאשפוז הוא של לילה אחד והחלמה של כשבוע.
    רציתי לוודא איתכם שאכן זה הגיוני שלמרות שניתוח קרניוטומיה רגילים ההחלמה ארוכה יותר, פה הסיפור פחות מסובך וההחלמה היא מהירה.
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת אוסטאומה בגולגולת - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    28/11/2012

נכון, ניתוח להסרת אוסטאומה אמור להיות פשוט יותר, ללא חדירה של קרומי המח. אשפוז של כיומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

גיא
    28/11/2012

הרגעת אותי מאוד אחרי כל המידע שקיבלתי מהאינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה! - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    28/11/2012

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו