מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להתקנת שנט ריבוי נוזל במוחאלונה07/03/2008
שלום רב
הייתי מבקשת לקבל מעט אינפורמציה בדבר התקנת שנט קבוע בראש עקב חוסר התעוררות מוחלטת של חולה לאחר ניתוח ראש, החולה מתעוררת לסרוגין, וככל הניראה מדובר בריבוי נוזל שגרם להגדלה בחדרי המוח..
מה סיכויי ההצלחה במקרה זה, האם ייתכן שהנקז יכול לגרום לצרות, האם ייתכן שיטפי דם, או שהדבר פחות מסוכן ממה שניראה....
אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי מקורות בנושא....
בכבוד רב ותודה על תשומת הלב....
אלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנט
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון08/03/2008אלונה שלום
מה מקור החוסר התעורררות -תאונה/ גידול/דימום-אלו חשובים לענין תשובתי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי. הסבר
לי09/03/2008חוסר ההתעוררות לא ברור.. הגידול היה אפידרמואיד שבעקבותיו הצטברו נוזלים ונוצר לחץ תוך מוחי. הוכנס שנט זמני והיא עדיין לא מתעוררת. היא בעצם מוגדרת כמעורפלת. עיניה יכולות להיות פקוחות, אך היא לא מגיבה ממש, לפעמים לוחצת יד או מביטה לרגע ומהנהנת וזה הכל. המצב נמשך כבר 3 שבועות..עכשיו רוצים לשים שנט קבוע ולא ברור למה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנט קבוע
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון11/03/2008לי שלום
שנט זמני לא ניתן להשאיר לאורך זמן עקב סכנה לזיהום.
זוהי הסיבה שחשוב להעביר לשנט קבוע.
גודל חדרי המוח והלחץ שנמדד מעידים כי יש צורך בניקוז הנוזלים.
קשה לי לאבחן את סיבת חוסר ההתעורות-יש לקוות כי עם הכנסת השנט וניקוז הנוזלים יגרום הדבר לשיפור המצב הקליני לאורך זמן.
רפואה שלמה
ד"ר ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)