עמוד שידרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמוד שידרה.
    טלי
    14/01/2013

שלום אני בת 18 סובלת מספינה ביפידה L4L5 עברתי שני ניתוחים לשיחרור העגינה האחרון לפני כשנתיים.לאחרונה מיזה כ4 חודשיים אני סובלת מהתכווציות ברגלים בעיקר בשכיבה מה שבעצם מקשה על שינה תקינה. לאחר התעייצות הוחלט לבצע mri של עמוד השידרה התחתון . השאלה שלי ממה התכווציות אלה נגרמות? כששאלתי את הרופאים לא קיבלתי הסבר לתופעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמוד שידרה.

הוספת תגובה

• הקרנה לרגליים

שאול ב
    01/02/2013

שלום רב,עברתי ניתוח למינקטומי לפני כ30 שנה,מדי מספר שנים יש לי התקף של כאבים והקרנות לרגליים,אני עובר טיפול כירופרקטי שדי עוזר לי והכאב חולף בחלקו,לפני כ3חודשים התקף קשה של כאבי גב והקרנה לרגל שמאול,שמלווה בהרגשה של כוויה פשוט לא יכול לגעת בעור,וללבוש מכנס{כאילו שורפת לי הרגל היירך},מוציא אותי מהדעת,כירופרק ודיקור הקלו על הכאבים אבל הצריבה הזו לא עוברת,ממה זה נובע.{אני בן 62 הניתוח היה בl'4 l5 s1'] ,כמו כן אורטופד שהפנה אותי ליועץ ע,שידרה כתב ושוב תודה. כח גס 4 וחצי מה המשמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרנה לרגליים - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    01/02/2013

יתכן וישנה פגיעה בעצבים
    יש להיבדק ולבצע MRI של עמ״ש מותני עם ובלי חומר ניגוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוד שידרה. - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    01/02/2013

יתכן וחוט השידרה נעגן בשלישית ולכן יש לבצע mri

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוד שידרה. - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    01/02/2013

יתכן וחוט השידרה נעגן בשלישית ולכן יש לבצע mri

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו