מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירוש דברנתן04/03/2013
שלום דוקטור
(עברתי MRI ו MRA)
ממצאים.
הודגמה מערכת חדרים סימטרית ותקינה כולל חדר רביעי
חריצים וציסטרנות תקינים.
הודגמה ציסטה ארכנואידלית טמפורלית מצד ימין.
אין עדות למוקדים פתולוגיים בחומר לבן.
בסדרת דיפוזיה ללא עדות לאוטם ארי או לדימום.
לאחר הזרקת גדוליניום הסינוסים הוורידים תקינים.
תעלות השמע תקינות.
קומפלקס עצבי 7,8 תקין ללא עדות להאדרה פתולוגית.
ציסטה ארכנואידלית ללא עדות להאדרה.
אין עדות להאדרה במקום אחר. אין עדות למוקדים מאודרים
אין עדות לפתלוגיה אחרת
התבקשתי לעשות בדיקה זו יש לי טנטון מאז שאני זוכר את עצמי אך הוא לא מפריע לי בחיי היום יום. לפני כחמישה חודשיים התחלתי לחוש אי יציבות ללא תחושת סיבוב עם כאבי ראש לא חזקים, עברתי גם EEG שהייתה תקינה. אז רציתי לדעת מה הפירוש ציסטה ארכנואידלית טמפורלית מצד ימין? האם זה סימן לטרשת נפוצה? כי אני מפחד מזה קצת. ואם לא מה זה אומר דרך אגב אני מבצע פעילות גופנית על בסיס יום יומי (שחייה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש דבר - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן05/03/2013ציסטה ארכנוידלית, הינה ציסטה מולדת לרוב אשר ברוב המיקרים אינה מצריכה טיפול, אלא אם כן היא גדלה, גורמת לכאבי ראש או לסימנים נוירולוגים כגון חולשה של יד, רגל או הפרעות בדיבור. ממליצה לך להיות במעקב אצל נוירוכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)