מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אנדוסקופייוסי16/03/2013
שלום, עברתי שני ניתוחי ראש פרונטליים(קרניוטומיה) הראשון בעקבות תאונת דרכים
והשני בשנת 2010 כשהתברר שצריך להסיר לי מוקצלה . יש לי כרגע כאבים באותו איזור של הניתוח האחרון ורציתי לשאול אם מגלים לי עוד פעם בעיה באותו מקום האם יש אפשרןת לעשות ניתוח אנדוסקופי דרך האף לפיתרון הבעיה או שצריך קרניוטומיה?
דרך אגב יש לי פלטינה באיזור של המצח כתוצאה מהניתוחים שעברתי בעבר.
אני יודע שזה מידע מאוד כללי אבל זה קריטי לגבי לא נראה לי שיהיה לי את
הכוחות הנפשיים לעוד ניתוח קרניוטומיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אנדוסקופי - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק26/04/2013חייבים להעריך היטב את הגם בעצם ורק אז להחליט אם לנתח בקרני ואומיה או דרך האף.
באופן עקרוני אם ניתן דרך האף בשיטה אנדוסקופית אז עדיף על ניתוח דרך הכולגולת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בשיטה מיקרואנדוסקופית
רונית.07/01/2015שלום.
קרובת משפחה יקרה שלי סובלת מתחושה של חנק במהלך הלילה ותחושת מלאות בעת בליעה. היא ביצעה בדיקות רבות ונמצא כי זיז מחולייה צווארית בולט לכיוון הוושט. הרופא סיכם כי : " זיז גדול, syndesmophyte גדול ב c5 ו c6 לוחץ על הוושט".
הומלץ על ניתוח במידה והמצב יפריע מאד.
ברצוני לשאול האם ניתן לבצע ניתוח בשיטה זעיר פולשנית בארץ או בחו"ל.
תודה רבה מראש!
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)