התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אור
    24/04/2013

דר שלום!
    לפני 25 עברתי תאונת ואובחנה צליפת שוט בCT אובחן בקע מרכזי בC-67
    לפני 10 שנים עברתי שוב תאונה שהCT מראה שC23 יש לי נקיעה סיבובית שאי אפשר לתקן ב C4-5 שינויים ניווניים אונקורטבראליים גורמים להצרות בינונית של הנוירופורמינה -6= C5-היצרות בינונית עד ניכרת של הנוירופוראמינות בC6-7 אוסטאופיט אחורי בינוני עד ניכר על השק הדורלי שינויים ניווניים אונקוורטבראליים גורמים להצרות הנוירופוראמינות דו צדדי במידה נכרת לפני 5 שנים עברתי נתוח קיבוע צווארי בC567 שאלתי היא האם זה קשור לתאונה הראשונה כי במשך השנים סבלתי פעמים בודדות מהצוואר כשהייתי מדפיסה הרבה אבל תפקדתי מצויין וילדתי ולאחר התאונה השניה בהדרגה לא תפקדתי והיו לי בעיות הליכה זרמים בידיים והרגליים וכאבים ואיבוד שיווי משקל ולאחר הניתוח גם יש לי בעיות בידיים והרגליים עם כאבים לוחצים בידיים והרגליים וזרמים ואיבוד שיווי המשקל החמיר אני נופלת הרבה עברתי גם שיקום אני הולכת עם מקל 4 רגליים ודיקטוס
    אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    24/04/2013

המצב קשור לנטיית צוארך להתנוון ולארועים שעברת בחייך וביניהם אני מניח שגם לתאונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל לשאלתי

אור
    26/04/2013

דר תודה על תשובתך יש לי עוד שאלה איך יש לי פגיעה אחרי התאונה השניה בחוליות C2345 בC 23 יש לי נקיעה סיבובית שאי אפשר לתקן זה לא היה לאחר התאונה הראשונה אודה לך על תשובתך המלומדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשל לשאלתי - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    26/04/2013

כנראה שיש פגיעה נוספת לאחר בתאונה השנייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו