מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובת סיטימלכית23/03/2008
שלום רב,
אחרי פעמיים של טשטוש בראיה בדיקה ידנית אצל נוירולוג תקינה בדיקת סיטי עם אבחנה של גוש 24X8 מ"מ חלקו מסוייד קרוב לוודאי האדרה פתולוגית שלוחץ על המוח המוארך סיכוי רב לגוש אקסרה אקסיאלי פרא לכך בדיקת המוח תקינה.
המילים של האדרה פתולוגית ואקסרה אקסיאלי לא ברורות ומלחיצות. בקופה קובעים לי תור לנוירוכרורג.
בכדי לעבור לפחות את הלילה הייתי מודה מאוד אם אפשר היה להסביר לי את המיליםשלא מובנות לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך לא ברור????.
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון24/03/2008מלכית שלום
מדובר בתהליך שהינו מחוץ לרקמת המוח.
רוב הממצאים האלו שפירים
יש צורך להמשיך בירור ע"י בדיקת
MRI
ד"ר ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMRI
מלכית03/04/2008תודה לד"ר ג'קסון על התשובה
הייתי ב MRI אחרי ביקור אצל פרופ' זערור לצערי הגידול מנגיומה או שוונומה גורם ללחץ על המוח המוארך לפי הסיטי ולפי ה- MRI ללחץ ודחיקה לשמאל חוט השדרה הצווארי העליון קבלתי המלצה להוצאה ואני פוחדת חלילה מפגיעה בעמוד השרדה כי הגידול לוחץ על המוח שנותן הוראות לרגליים ולידיים אם הסברתי את עצמי נכון. אודה על המלצה בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון06/04/2008שבוע טוב
מצטרף להמלצה לניתוח.
במידה והגוש אכן לוחץ על חוט השדרה וגזע המוח ממצא זה לא יעלם, עדיף מוקדם ככל האפשר ולא לחכות לנזקים שיגרמו עקב לחץ של הגידול.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
מלכית06/04/2008תודה לד"ר ג'קסון על היעוץ
כבר השלמתי עם נושא הניתוח וכמה שיותר מהר
ביום ג' יש לי פגישה עם הרופא שאמור לנתח אותי אחרי בדיקות ששלח אותי ויש לי את כל התשובות
אני מקווה שאקום מהניתוח ללא שום השלחות בסה"כ אני אישה בריאה אמא ל- 3 ילדים
הנושא שזה לוחץ על חוט השדרה מוכר?
מה הסיכונים אחרי הניתוח?
אודה לך על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלת הניתוח
מלכית06/04/2008ושכחתי לשאול עד כמה זה דחוף כי כיום ג' יקבעו לי תור לניתוח קצת נרגעתי אחרי לחץ פראי שהייתי בו הגידול הרי גודל מאוד לאט מה תוך כמה ימים יכול להיות לי נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתי נקבע הניתוח?
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון11/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך ניתוח
מלכית14/04/2008לד"ר ג'קסון שלום
הניתוח נקבע ליום 23.04.08
מקווה שלא יהיו סיבוכים מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון15/04/2008מלכית שלום
יתבצע בחוה"מ-שיהיה בהצלחה,בעז"ה הכל יעבור בשלום ונשתמע אח"כ.
חג שמח
רפואה שלמה
ד"ר ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשתמע
מלכית16/04/2008לד"ר ג'קסון
תודה רבה על תשומת הלב
בעזה"ש הכל יהיה בסדר וגם בעזרת פרופ' זערור ששמעתי עליו רק דברים טובים
חג שמח ולהשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון17/04/2008מכיר את פרופ זערור,את בידיים טובות.
רפואה שלמה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)