מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח ראש להסרת גידול-היפדרמוידאנונימית24/03/2008
היי,
הקדמה:
מזה 20 שנה הייתי בביקורות עקב ממצא של איזונופיליט גרנולומה בעצם הפריינטלית בצד ימין.
לפני כחודשיים ולאחר ממצאי MRI הוחלט, כי מדובר בהיפדרמויד ואני מצטטת מחו"ד: עם לחץ אפידורלי ורושם להרס של הטבלה הפנימית של העצם והרמה של הטבלה החיצונית, ללא רגישות מקומית בגודל של 3X2.7 ס"מ הממוקם בקו ישר אנכי-5 ס"מ מעל נקב השמע החיצוני.
אניש אשמח אם תוכל לענות לשאלותיי על מנת שאוכל להבין את הדברים בפשטות ולקחת החלטה נכונה.
כיום הלחצים שיש לי בראש הם בצד שמאל בכלל ובאים מזמן לזמן לדעתי ברמה נורמלית, כמו כן הגידול נמצא 20 שנה זה בראשי אני תוהה למה לעבור ניתוח בכלל.
שאלתי היא:
האם מדובר בניתוח מורכב ו/או מה הסיכונים האפשריים אחרי ניתוח כזה? האם חוזרים לתפקוד מלא אחרי ניתוח כזה(היינו עבודה פיזית תחת לחץ ושעות עבודה מרובות)? מה הסיכון של לא לעבור את הניתוח?
אודה על עזרתך בנושא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרס גרמי
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון26/03/2008שלום רב
תלונותיך משמאל אינן קשורות ללזיה.
היות והתגלתה בביקורת הגדלה בהרס הגרמי הוחלט להוציא את הנגע- אני מסכים עם החלטה זו.
המדובר בניתוח לא מורכב המצריך כריתת חלק העצם הנגוע, הסיכונים מהנתוח מינימלים ואין אני מוצא סיבה שלא יהיה ניתן לחזור לתפקוד מלא.
במידה והממצאים שציינת חדשים ואכן יש דינמיקה בהדמיה ,הייתי אכן ממליץ להסיר את הנגע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)