ניתוח ראש להסרת גידול-היפדרמויד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח ראש להסרת גידול-היפדרמויד
    אנונימית
    24/03/2008

היי,
    הקדמה:
    מזה 20 שנה הייתי בביקורות עקב ממצא של איזונופיליט גרנולומה בעצם הפריינטלית בצד ימין.
    לפני כחודשיים ולאחר ממצאי MRI הוחלט, כי מדובר בהיפדרמויד ואני מצטטת מחו"ד: עם לחץ אפידורלי ורושם להרס של הטבלה הפנימית של העצם והרמה של הטבלה החיצונית, ללא רגישות מקומית בגודל של 3X2.7 ס"מ הממוקם בקו ישר אנכי-5 ס"מ מעל נקב השמע החיצוני.

אניש אשמח אם תוכל לענות לשאלותיי על מנת שאוכל להבין את הדברים בפשטות ולקחת החלטה נכונה.
    כיום הלחצים שיש לי בראש הם בצד שמאל בכלל ובאים מזמן לזמן לדעתי ברמה נורמלית, כמו כן הגידול נמצא 20 שנה זה בראשי אני תוהה למה לעבור ניתוח בכלל.
    שאלתי היא:
    האם מדובר בניתוח מורכב ו/או מה הסיכונים האפשריים אחרי ניתוח כזה? האם חוזרים לתפקוד מלא אחרי ניתוח כזה(היינו עבודה פיזית תחת לחץ ושעות עבודה מרובות)? מה הסיכון של לא לעבור את הניתוח?
    אודה על עזרתך בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרס גרמי

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    26/03/2008

שלום רב
    תלונותיך משמאל אינן קשורות ללזיה.

היות והתגלתה בביקורת הגדלה בהרס הגרמי הוחלט להוציא את הנגע- אני מסכים עם החלטה זו.

המדובר בניתוח לא מורכב המצריך כריתת חלק העצם הנגוע, הסיכונים מהנתוח מינימלים ואין אני מוצא סיבה שלא יהיה ניתן לחזור לתפקוד מלא.

במידה והממצאים שציינת חדשים ואכן יש דינמיקה בהדמיה ,הייתי אכן ממליץ להסיר את הנגע.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו