מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באזור הניתוחירושלמית31/10/2013
עברתי לפני שנתיים וחצי ניתוח ראש, הוצאת המננגיומה, שישבה על העצם
שבארובת העין. הוציאו את כל העצם שמאחרי העין וחיברו את הכל עם טיטניום.
יש לי בעצם שתי שאלות.
עכשיו כשמתחיל להתקרר, אזור הניתוח והעין מאוד כואבים לי.
האם זה באמת קשור לקור? ומה לעשות? (אני באמת ירושלמית, ועדיין לא הגיע החורף...) הכאב קרוב לעין, כך שכובע לא ממש יעזור.
ושאלה שניה - מאז הניתוח העין מאוד כואבת לי. במיוחד כאשר ישנו מאמץ כמו, שיעול
או כשאני מתכופפת. היא כאילו יוצאת החוצה. ההרגשה כאילו שאין מה שיחזיק אותה.
באמת ישנה נפיחות, כך שזה לא רק דימיון.
וגם כשכואב לי הראש או כשבאופן כללי אני לא מרגישה טוב, עייפה וכו'. רואים את זה מיד על העין. זה מאוד מוזר בעצם.
מה ההגיון מאחרי כל זה? אף רופא לא נתן לי עדיין תשובה.
תודה רבה לכם. אולי סוף סוף יתבהרו לי הדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הניתוח - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק16/11/2013כדאי להתייעץ עם המנתח שבטח מנוסה מאוד בטיפול בחולים מסוגך.
קשה מאוד לענות בלי לדעת מה נעשה בניתוח, יכול להיות שכדי לכרות את הגידול כרתו את הקיר החיצוני של ארובת העין. האלטרנטיבה לכך היתה להשאיר תאי גידול שיתכן והיו גורמים לחזרת הגידול. המחיר הוא הרגישות ותחושת בלט העין.
לצערי אין לי פתרונות טובים פרט לכך שאני מקווה שעם הזמן המצב ישתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)