מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לניתוחשמואל28/11/2013
שלום דר גיל 48 סובל מי NF1 קשה במעכב הצל לוסוס בהנדסה אופנתי ל MRI גב ה בבדיקה של מרפת גב נכתב הפניה לנורוכרוגית וזה הפניה MRIעמ ש גבי קיפוסקוליוזיס קשה ביותר קיים נגע גידול נוירופיברומה באיזור האפקס של העקומה ב T10 T9 הנגע עובר האדרב ב T2 ונוסף עקמת כ 100 מעלות תוכנית לטיפול 1 זקוק להתערבות של נורוכירוגית לכריתת הנירופיברומה לאחר מיכן יש המלציץ קיבוע אחורי ארוך יש צורך ב VRO האפקס המלצה ביצוע של תפקודי ריאות לפני 4 שנים קיבל רדיוכירוגיה לרוש בשל מנגיומה בגת המחליתי דר אתם מתפלים בבעיה שלי הים מנתחים נארופיברומה בעמ שד יש למה יתקבן הנגע עובר האדרה בT3 T9 T10 TUK,UPS GNR AZV NV ADURO Kאולטופד אמר שזה מה שגורם לכהב וקושי באליחה H בבקשה דר נה תסביר לי בבקשה והים התם מתפלים בבהיה הזות תודה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק לניתוח - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק30/11/2013אתה מוזמן להגיע למרפאתי בהקדם ואשמח להסביר על הניתוח.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמואל30/11/2013תודה דר אני מוזמן לפרופסור לוסוס ב17 לחודש הים נפשר לפגש באותו יום ותחליו ביחד על ניתוח או החלה החרת דר יש לי שעלה מזה עובר הדרה t10t10f2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק30/11/2013אם כך אני מניח שנדון במצבך ביום א שיבוא לאחר פגישתך עם פרופ' לוסוס.
מרפאותי ביום א'. אשמח לפגוש אותך במרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שמואל01/12/2013שלום דר בזימון טורים בהדסה למרפה נירוכירוגיה לדיון מה לאחליתי על מצבי או 6 חודשים לפגיש זה מה שנעמר לי בזימון תורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק25/12/2013אנא בקש תור דחוף למרפאתי ואני מקווה שיסתדר. אפשרות שניה היא דרך מרפאת שר״פ אחה״צ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)