זקוק לניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לניתוח
    שמואל
    28/11/2013

שלום דר גיל 48 סובל מי NF1 קשה במעכב הצל לוסוס בהנדסה אופנתי ל MRI גב ה בבדיקה של מרפת גב נכתב הפניה לנורוכרוגית וזה הפניה MRIעמ ש גבי קיפוסקוליוזיס קשה ביותר קיים נגע גידול נוירופיברומה באיזור האפקס של העקומה ב T10 T9 הנגע עובר האדרב ב T2 ונוסף עקמת כ 100 מעלות תוכנית לטיפול 1 זקוק להתערבות של נורוכירוגית לכריתת הנירופיברומה לאחר מיכן יש המלציץ קיבוע אחורי ארוך יש צורך ב VRO האפקס המלצה ביצוע של תפקודי ריאות לפני 4 שנים קיבל רדיוכירוגיה לרוש בשל מנגיומה בגת המחליתי דר אתם מתפלים בבעיה שלי הים מנתחים נארופיברומה בעמ שד יש למה יתקבן הנגע עובר האדרה בT3 T9 T10 TUK,UPS GNR AZV NV ADURO Kאולטופד אמר שזה מה שגורם לכהב וקושי באליחה H בבקשה דר נה תסביר לי בבקשה והים התם מתפלים בבהיה הזות תודה חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לניתוח

הוספת תגובה

• זקוק לניתוח - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    30/11/2013

אתה מוזמן להגיע למרפאתי בהקדם ואשמח להסביר על הניתוח.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    30/11/2013

תודה דר אני מוזמן לפרופסור לוסוס ב17 לחודש הים נפשר לפגש באותו יום ותחליו ביחד על ניתוח או החלה החרת דר יש לי שעלה מזה עובר הדרה t10t10f2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    30/11/2013

אם כך אני מניח שנדון במצבך ביום א שיבוא לאחר פגישתך עם פרופ' לוסוס.
    מרפאותי ביום א'. אשמח לפגוש אותך במרפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שמואל
    01/12/2013

שלום דר בזימון טורים בהדסה למרפה נירוכירוגיה לדיון מה לאחליתי על מצבי או 6 חודשים לפגיש זה מה שנעמר לי בזימון תורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    25/12/2013

אנא בקש תור דחוף למרפאתי ואני מקווה שיסתדר. אפשרות שניה היא דרך מרפאת שר״פ אחה״צ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו