דנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה
    מיילי
    17/12/2013

אני רושמת פה בעצם כדי לקבל חוות דעת נוספת כי אינני בטוחה , אנסה לספר בקצרה אך בברור, אני בת 18.9 , לפני 7 חודשים התחילו לי סחרחורות עם אופי של ורטיגו ז״א סחרחורת חזקה תנופתית בזמן שכיבה או הרמת הראש, אחר כך זה הפך פשוט לתחושה רעה של ציפה , פרה עלפון , שיוט, הגוף לא יציב , ואז זה בעצם כמה חודשים שהחלל קופץ ולא יציב מין סחרחורת כשאני מניעה את הגוף / מזיזה את הראש , כשאני מסובבת את הראש לצד החלל ממש זז לי ותחושת חוסר יציבות , שאני מורידה אותו ומעלה גם הכל קופץ תחושת חוסר יציבות כרונית , שמתחזקת עם תנועות הראש , שאני מזיזה את הראש תנועות חדות אני מרגישה כאילו הראש ממש כבד ועף במהירות , אני לא נוהגת ולא מתפקדת , עשיתי MRI מח , בדיקת שמיעה בדיקת eng לאוזניים ובדיקות דם ואקו לב יצא תקין , בגלל שאין מוצא הלכתי היום לכירופרקט , הוא מישש לי את הצוואר ועשה כל מיני פעולות שיצרו ממש קנקים בצוואר הוא אמר לי שכנראה החוליות לא היו במקום ושיש מקרים שהסחרחורת נובעת מהצוואר, רציתי לדעת האם באמת לפי האופי של הסחרחורת שציינתי למעלה זה יכול להגרם מהצוואר ? האם אני צריכה לבצע צילומי צוואר ועמוד שדרה לפי מה שתיארתי ? הנוירולוג שהייתי אצלו לא נתן לי והתחילו לי בזמן האחרון כאבים שבאים בגלים בשכמה הימנית וגם בצוואר קצת וביד , רציתי לדעת אם יש סיכון וצריך לבצע MRI צןוארי או עמוד שדרה , הכאבים התחילו בזמן האחרון ולא מתחילת הסחרחורות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דנה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיילי
    17/12/2013

האם הסחרחורות שתיארתי יכולות להגרם מבעיה/גידול בעמוד שדרה ? התחיל לכאוב לי רק בזמן האחרון אבל האם אני צריכה צילומים ?? ממש מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    18/12/2013

לדעתי הסחרחורת כפי שאת מתארת אינה קשורה לצואר. הכאב להופיע לאחר הטיפול בהחלט יכול להיות קשור. ואם יתמיד, יחמיר או ילווה בחולשה יהיה צריך לברר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה היא כן יכולה להיות קשורה ואם

מיילי
    18/12/2013

היא קשורה לצוואר זה אומר על בעיה חמורה בצוואר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה

מיילי
    18/12/2013

אם ביצעתי MRI ראש לפני 6 חודשים שיצא תקין הסחרחורת עדיין יכולה לנבוע מאיזושהי פגיעה במערכת העצבים / קליטה של המוח או משהו כזה ? אני מנסה לחפש מאיזו סיבה אני מיואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    25/12/2013

כדאי להתייעץ עם מומחה לסחרחורת מתחום הא.א.ג או נוירולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי כבר כמה פעמים ל

מיילי
    25/12/2013

אף אוזן גרון עשיתי בדיקת eng וגם הנוירולוג לא יודע מה לעשות , יכול להיות שזו בעיה במערכת העצבים גם אם ה MRI ראש לפני 6 חודשים היה תקין ?? אם זה לא מהאוזן זה קשור למוח ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו