מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דנהמיילי17/12/2013
אני רושמת פה בעצם כדי לקבל חוות דעת נוספת כי אינני בטוחה , אנסה לספר בקצרה אך בברור, אני בת 18.9 , לפני 7 חודשים התחילו לי סחרחורות עם אופי של ורטיגו ז״א סחרחורת חזקה תנופתית בזמן שכיבה או הרמת הראש, אחר כך זה הפך פשוט לתחושה רעה של ציפה , פרה עלפון , שיוט, הגוף לא יציב , ואז זה בעצם כמה חודשים שהחלל קופץ ולא יציב מין סחרחורת כשאני מניעה את הגוף / מזיזה את הראש , כשאני מסובבת את הראש לצד החלל ממש זז לי ותחושת חוסר יציבות , שאני מורידה אותו ומעלה גם הכל קופץ תחושת חוסר יציבות כרונית , שמתחזקת עם תנועות הראש , שאני מזיזה את הראש תנועות חדות אני מרגישה כאילו הראש ממש כבד ועף במהירות , אני לא נוהגת ולא מתפקדת , עשיתי MRI מח , בדיקת שמיעה בדיקת eng לאוזניים ובדיקות דם ואקו לב יצא תקין , בגלל שאין מוצא הלכתי היום לכירופרקט , הוא מישש לי את הצוואר ועשה כל מיני פעולות שיצרו ממש קנקים בצוואר הוא אמר לי שכנראה החוליות לא היו במקום ושיש מקרים שהסחרחורת נובעת מהצוואר, רציתי לדעת האם באמת לפי האופי של הסחרחורת שציינתי למעלה זה יכול להגרם מהצוואר ? האם אני צריכה לבצע צילומי צוואר ועמוד שדרה לפי מה שתיארתי ? הנוירולוג שהייתי אצלו לא נתן לי והתחילו לי בזמן האחרון כאבים שבאים בגלים בשכמה הימנית וגם בצוואר קצת וביד , רציתי לדעת אם יש סיכון וצריך לבצע MRI צןוארי או עמוד שדרה , הכאבים התחילו בזמן האחרון ולא מתחילת הסחרחורות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מיילי17/12/2013האם הסחרחורות שתיארתי יכולות להגרם מבעיה/גידול בעמוד שדרה ? התחיל לכאוב לי רק בזמן האחרון אבל האם אני צריכה צילומים ?? ממש מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק18/12/2013לדעתי הסחרחורת כפי שאת מתארת אינה קשורה לצואר. הכאב להופיע לאחר הטיפול בהחלט יכול להיות קשור. ואם יתמיד, יחמיר או ילווה בחולשה יהיה צריך לברר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה היא כן יכולה להיות קשורה ואם
מיילי18/12/2013היא קשורה לצוואר זה אומר על בעיה חמורה בצוואר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה
מיילי18/12/2013אם ביצעתי MRI ראש לפני 6 חודשים שיצא תקין הסחרחורת עדיין יכולה לנבוע מאיזושהי פגיעה במערכת העצבים / קליטה של המוח או משהו כזה ? אני מנסה לחפש מאיזו סיבה אני מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת חשובה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק25/12/2013כדאי להתייעץ עם מומחה לסחרחורת מתחום הא.א.ג או נוירולוגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי כבר כמה פעמים ל
מיילי25/12/2013אף אוזן גרון עשיתי בדיקת eng וגם הנוירולוג לא יודע מה לעשות , יכול להיות שזו בעיה במערכת העצבים גם אם ה MRI ראש לפני 6 חודשים היה תקין ?? אם זה לא מהאוזן זה קשור למוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)