שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידו
    30/01/2014

שלום רב,
    אני בן 20, כשהייתי תינוק עברתי ניתוח קרניוסינוסטוזיס מטופי, בריא, סך הכל הניתוח יצא סביר כי השער מטשטש..אבל אני רוצה לשפר כמה דברים קוסמטים, כשהייתי בביקורת בגיל 13 הרופא כתב לי: "מבחינה קוסמטית יש שארית של אלמנט סקפוצפאלי קדמי, עם אסימטריה מצחית, עם שקע מצחי פרונטלי ימני וגליות מסוימות באזור הוורטקס", כמו שתוכלו לראות בצילום ct 3D שעשיתי לפני כחודש..

קודם כל לגבי המצח הוסבר לי שניתן לשייף מעט את האזור שטיפה בולט במרכז המצח, ובאזור השקעים הפרונטלים (ברקות) ניתן להשים שתל או שומן עצמי בתור התחלה,
    ועכשיו אני שואל אתכם..

1. מה ניתן לעשות לגבי שאר הדברים? (גליות באזור הוורטקס,וכו'), כמו שאתם יכולים לראות הראש שלי רחב בצדדים ומעל המצח יש לי כמו במפר..

2. אם במקום לפתוח את הגולגולת מה שהרופאים פחות ממליצים, ישייפו לי את האזורים הבולטים על מנת ליצור כמה שיותר מראה גולגולת סימטרי, זה אפשרי? זה לא מסוכן כי העצמות תהיינה יותר דקות?

3.עשו לי את הניתוח הזה בשנת 95', והיום הבנתי שעושים את הניתוח הזה בשיטה אנדוסקופית? אולי יעשו לי את או הדבר והפעם השיפור יהיה יותר יעיל ובר ביצוע?

* אשמח אם תענו תשובות מפורטות לכל השאלות,אני משקיע זה מאוד חשוב לי, תודה רבה לכם וכל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אף ד"ר לא יכול לענות בבקשה

עידו
    03/02/2014

אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף ד"ר לא יכול לענות בבקשה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    06/02/2014

הי עידו
    כדאי להתייעץ עם דר' מוני בניפלא בהדסה ודר' אלכס מרגוליס גם הוא בהדסה. שניהם מומחים לניוחים מסוג זה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו