מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחליל01/02/2014
שלום רב אמי עברה לפני חצי שנה קרניטומיה להסרת מנינגיומה במימדים מירביים של 8 סמ' באיזור פרונטלי שמאלי הסתבכה והספיקה לכנס לחדר ניתוח בתקופה הזו 6פעמים פעם אחרונה הוכנסה לקרניופלסטיה אך בזמן הניתוח התפרצה מוגלה מאבצס באיזור למרות שלא צמח חיידק לא במוגלה ולא בנוזל המוח קיבלה אנט' אמפירי סיימה עכשיו ישלנו עוד כמה חודשים עד הניתוח הבא של קרניופלסטיה לציין שיש לה שנט לחץ פתיחה 2.5 היום אמי ישלה חולשה קשה בצד ימין ואיבדה דיבור אך מה שמעניין בבוקר היא מתהלכת בעזרה אך שעה וחצי אחרי ההתעוררות יש לה שקע נוראי באיזור חסר העצם ואז ישנוניות בקושי אוכלת מתלוננת על כאבי ראש נוראיים בחילות והקאות לדברי המנתח זה המצב עד הניתוח המליץ על קסדה או מגן ראש לדבריו לחץ אטמוספירי משפיע לא מצאתי קסדה מתאימה מאד סובלת בביקורת אחרונה בתחילת ינואר המליץ על שכיבה ממושכת אנא יעצו לי עזרו לי מאד סובלת ואני חסר אונים ועוד יותר קשה שאני אח בטיפול נמרץ ולא מצליח לעזור לה אנא עצה דעה המלצה מוכן לכל דבר רק שתרגיש טיפה יותר טוב בברכה חליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן02/02/2014נשמע שמדובר בניקוז יתר ע'י השנט (שכבר עכשיו עם לחץ פתיחה גבוה). ישנם הרבה פרטים שצריך לדעת ע"מ ליעץ כולל מהי הסיבה לשנט והאם הוא נחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)