מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת היפופיזה מוגדלת לקורלציהפרופ` אייל יצחיאק22/02/2014
שלום קיבלתי תוצאות MRI שיש לי בלוטת היפופיזה מוגדלת לקורלציה על הקליניקה האנדוקרינית בגודל 8פ16 מ"מ , מה עושים מפה האם מדובר בניתוח שעלי לעבור????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות MRI - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק22/02/2014הי ליאת,
יש לעבור ברור אצל אנדוקרינולוג ונוירואופטלמולוג.
במידה ושני הברורים תקינים אז יש לעקוב ב-MRI. אם במעקב גדל אז יש לשקול טיפול בניתוח. אם לא גדל ניתן להמשיך במעקב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות MRI - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן22/02/2014ממש לא. פני לנוירוכירורג העוסק בתחום.
חשוב לדעת מה תוצאות ציר אנדוקריני, סימפטומים . מה הסיבה שבגללה ביצעת MRI . פרט לכך חשוב להבין האם הבלוטה מוגדלת או שקיים שם גידול , לדוגמה אדנומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחל
ליאת22/02/2014תודה רבה על התשובה , רשום בלוטת היפופיזה מוגדלת - לקורלצמיה עם הקלינקה האנדוקרינית יתכן שוונומה בתעלת שמע פנימית ימינית
מה זה אומר ? קיבלתי רק אתמול את התוצאות ורקר מחר אני אקבע תור ואני דיי לחוצה הרופא אמר לי שעלול להיות לי פגיעה בראיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשום בהפניה
ליאת22/02/2014רשום בהפניה
בירור הורמונטלי קשור לאנדומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחל - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן22/02/2014אלו שתי בעיות שונות (שוונומה ואדנומה בהיפופיזה). לגבי השוונומה, אם קטנה וא-סימפטומטית לרוב עוקבים. חשוב לבצע מעקב בדיקות שמיעה.
לגבי ההיפופיזה - לקורלציה אנדוקרינית, כלומר לבצע ציר אנדוקריני ע'מ להבין האם קיימת הפרעה הורמונלית. האם מפריש הורמונים. גידולים בהיפופיזה גורמים להפרעות ראיה רק אם מאוד גדולים ולוחצים על הכיאזמה (מפגש עצבי הראיה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם צריך ניתוח
ליאת22/02/2014אם צריך ניתוח איזה סוג של ניתוח זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם צריך ניתוח - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן22/02/2014גידולי היפופיזה מנתחים לרוב בגישה טרנס ספנוידלית, כלומר דרך האף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)