מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אוניםאמיר12/05/2014
שלום רב!
אני מוצא את עצמי חסר אונים מכיוון שהרופאים במכבי לא מוצאים את הסיבה לכך שכבר יותר משנה רגל שמאל שלי ישנה באזור שמקושר ישירות ל-L5 - (החוליה בגב)ללא קשר למצב הקבוע שהאזור ברגל שמאל שקשור לחוליה של אל חמש רדום כבר יותר משנה, כל כמה ימים יש לי התקף שהרגלים נרדמות שתיהן וזה יכול להגיע למצב מאוד מאוד כואב שאני לא יכול לזוז הרגשת נמלים אבל שהרגל נוגעת במשו זה כואב נורא ואני פשוט מחכה שזה יעבור תוך כדי נשימות בתקווה שהחמצן יגיע לרגליים...
אז הלכתי לניורולוג ברחובות אדם נחמד מאוד שצריך לחכות חודש בשביל לראות אותו, לאחר קריאה של העבר הרפואי שלי הוא בהתחלה הביא לי משכחי כאבים שלא לקחתי מכיוון שלא רציתי להיות על משככי כאבים כל הזמן כאשר זה כואב רק בהתקף, ולאחר מכן הוא נתן לי תערובת של 3 סוגי ויטמין B - 12,6,1 --- הויטמין אותו אני לוקח פעם אחת בצהרים עם האוכל כבר במשך כמעט חצי שנה, שיפר את המצב שלי בצורה דרסטית במקום שכל יום יהיו לי כמה התקפות בדרגות כאב שונות זה הפחית אותם למצב של 4-2 התקפות במהלך שבוע אחד.
חייב לציין שאם הזמן ההתקפים באים בתדירות יותר גבוהה ואני מוצא עצמי חסר אונים מכיוון שהיורולוג שאליו אני הולך לא באמת יודע מה זה, הוא שלח אותי לבדיקות עיצביות - EMG עשיתי אותם פעמיים ברגליים והכל יצא תקין, כמו כן פסלתי בעיה אורטופדית הייתי אצל אחד האורטופדים הטובים בארץ ולאחר בדיקה קפדנית פסלנו את האופציה הזו.
צילום רנטגן פסל אצל האורטופד שזו בעיה בחוליות.
אני ייתן עוד קצת רקע על עצמי.
אני בן 26 שנה שעברה במהלך פורים 2013 מצאו לי גידול במוח, מאקרואדנומה בהיפופיזה, עברתי ניתוח להסרת הגידול, הגידול עצמו היה שפיר, עברתי את הניתוח בהצלחה, הרופאים טענו שהירדמות הרגליים לא קשורה לניתוח, הם שלחו אותי לסט של אמ אר איייי על כל הגוף בכדי לפסול את האפשרות שיש גידולים במקום אחר שגורמים לרגליים להירדם. הם טענו שזה משהו ניורולוגי שלא קשור לניתוח.
כמו כן חייב לציין שרגל שמאל רדומה עוד לפני הניתוח שזה כבר יותר משנה (משו כמו שנה וחצי), והתקפי ההירדמות הכואבים שאני חווה הם שונים מההירדמות הקבועה החלשה שכבר התרגלתי אליה ברגל שמאל.
תודה לכל מי שקורא את זה ויש לו איך לעזור לי או לתמוך או כל דבר תודה על כל מענה ! באמת רק בריאות לכולם!
אני אשמח גם להמלצות על ניורולוג טוב פרטי שאפשר לחקור איתו את המצב, מישהו שיוכל ללוות אותי, אולי אני צריך ללכת למרפאת כאב?
בכל מקרה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו קופת חולים אתה ?
לא רופא18/05/2014יש נוירולוג של מכבי - ד"ר קולין קליין, תור אליו אמנם איזה 4 חודשים אבל הוא ממש טוב, יסודי ונחמד.
חוץ מזה, לפרטי אתה יכול ללכת למבחר נוירולוגים טובים לדג' פרופסור ארגוב מהדסה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אונים - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק24/05/2014כדאי להתייעץ עם פרופ זוהר ארגוב או דר מרק גוטקין בהדסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)