מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח mriנ13/07/2014
רופאים יקרים!
שמי נ ואני בת 38 אמא ל3 (הקטנה בת 2.5 שנים).
לפני כחודשיים סבלתי מכאבים עזים בלסת צד ימין, כאבי ראש תחושת נימול בחצי פנים. הופנתי לבי"ח עשו לי סיטי והתוצאה הייתה תקינה. לפני כשבוע עשיתי mri והתוצאות שמדאיגות אותי: מודגמים מוקדי אות חריג בחומר הלבןהתת קורטיקלי דו"צ בעיקר אוקסיפיטלים דו"צ בגדלים שונים שחלקם מתחברים בינהם. המוקדים הללו לא עובריםהאדרה לאחר ההזרקה ולא מראים הגדלה בדיפוזיה.ללא עדותלתוצרי פירוק דם. קיימת אבחנה מבדלת למוקדים הללו יכולים להיות גם על ראש של כאבי ראש מגרנותיים כרונים במידה וסובלת מהם,,אך יכולים להיות על רקע של מחלת כלי דם קטנים,הפרעות קרישה או ארועם טרומבואמבוליים.
האם יתכן שעברתי אירוע מוחי? האם יכול להיות שזאת אבחנה של טרשת נפוצה? ברור שאפנה לנרולוג אך התור בעוד חודש ואני אמורה לטוס בשבוע הבא. האם יש הגבלה במצב הזה לטיסה?
מחכה לתשובתכם בקוצר רוח.
תודה,נ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח mri - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן20/07/2014נכון, מומלץ על המשך בירור וטיפול במידת הצורך ע'י נוירולוג . לא ניתן ע'פ פיענוח ההדמייה בלבד לתת יעוץ מפורט יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)